Tijana Ajfon: Dalila u svoje selo ne može da se vrati ni kokoškama, biće kao Luna

 
 
 ≫ 
  • 12

- Ne znam kako ta devojka planira da hoda ulicom kad izađe, mislim da će je kamenovati - rekla je Tijana

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, žestoko je oplela po Dalili Dragojević koja je u rijalitiju ostavila muža Dejana Dragojevića i uplovila u vezu sa Filipom Carom.

Tijana se pre nekoliko godina dopisivala s Dejanom, a Tijana se sada osvrnula na te priče u rijaliiju, pa žestoko isprozivala Dalilu.

- Ona se hvata za mene, a ne gleda svoje ponašanje. Hvala Bogu, nisam ništa kriva, žao mi je što nemam te poruke da pokažem. U principu tu ništa loše nije bilo, u tom dopisivanju sa Dejanom, pitao me je šta radim gde sam, i to je to. A onda je ispalo kao šta njega briga šta ja radim, dečko je ispao skroz korektan - rekla je Tijana.

- On bi mogao svašta da priča o njoj, a on sedi i ćuti, i fascinantno mi je kako može da brani sada već svoju bivšu ženu. svaka mu čast, i ne treba iznositi prljav veš. Ja ne znam kako ta devojka planira da hoda ulicom kad izađe, mislim da će je kamenovati - rekla je Tijana i dodala:

- Daleko od toga da joj želim nešto loše, ali gde god da sednem ona je tema. Uspela je u tome da napravi od sebe šta je htela, mi pričamo o njoj, tema je. Verovatno je htela da se vrati u Beograd i u medije, jer tamo u onom selu gde živi ne može da se vrati kokoškama, a ne medijima. I eto, uspela je. Gde god se okreneš - Dalila".

- Ovo je skandal na silu, htela je da napravi skandal, pa se zaigrala! Htela je skandal i marketing na silu. Bio je skandal i sa Slobom i Kijom, ali jedna je Kija, a svi bi da se igraju Kije. Ne mogu da ponove tu priču, iskoristila je Kija najbolje svoju situaciju i ta priča se nikada neće ponoviti - rekla je Tijana za "Grand magazin" i dodala:

- Dalila će ispasti jedna smrdljiva Luna, koja ništa u životu neće uraditi i hvataće se za prvog da mu rodi dete i da ne bude jadnica. To će ona napraviti od sebe, a ja se nadam da će Dejan izvući nešto dobro iz svega toga. Žao mi je kad plače.

Video: Majina surova ispovest: Dalila će grebati na kapiju, dobiće šta zaslužuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joooj

    13. novembar 2021 | 07:27

    Zamisli kad dodjes u situaciju da te Ajfonka komentariše i pljuje...znaj da si onda ispod svakog dna ☝

  • Zeljko

    13. novembar 2021 | 06:53

    danasnja srpska inteligencija....

  • Suzana

    13. novembar 2021 | 10:55

    Ajfonka je sramota srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA