Marinkovi unuci dirljive poruke dedi pustili "u nebo", snimak slama srce: "Naš anđeo čuvar"

 
 
  • 2

Deca Nikole Rokvića i Bojane Barović oprostila su se od voljenog dede Marinka

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović podelila je emotivan video na svom Instagramu i pokazala kako su njihova deca, ćerka Leona i sin Simeon, poslala poslednji pozdrav dedi Marinku Rokviću, koji je preminuo 6. novembra.

Naime, ona je snimila kako je njena i Nikolina ćerka napravila crtež "Za dedu od Leone", a zatim kako su Nikola i ona sa decom pustili balone sa porukama deki "na nebo".

Marinkova unuka je crtež koji je namenila za njega vezala za balon i zajedno sa bratom pustila balon. Bojana je u opisu videa napisala poruku punu ljubavi koja slama srce.

- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati... Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje, po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! - počela je Bojana.

- Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić... Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš andjeo čuvar - dodala je u svojoj objavi Marinkova snaja.

Podsetimo, Marinko je preminuo 6. novembra u Beogradu, u 68. godini, nakon teške borbe s kancerom pankreasa.

Rokvića je, pored porodice, na večni počinak ispretilo nekoliko stotina ljudi, među kojima su bili, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Vanja Udovičić, Bratislav Gašić, Jelena Karleuša, Ivica Dačić, Olivera Kovačević, Halid Muslimović, Aleksandra i Filip Zivojinović, Miša Mijatović, Željko Samardžić, Marko Kešelj, Ćana, Biljana i Aca Jevtić, Mitar Mirić, Čeda Marković, Aca Sofronijević, Nada Topčagić, Ljubiša Pavković, Igor i Dragan Kojić...

Snimak u kom su se unuci oprostili od Marinka Rokvića pogledajte u videu na početku, a Bojaninu potresnu objavu u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    12. novembar 2021 | 23:02

    zalosno bice im malo lakse kad prodje 40 dana zao mi je dece unucadi gledaju da ga vidi boli do kosti samo ko nije preziveo nemoze da to razume porodici zelim iz sva srca snage da se izbori sa ovom tugom sto su preziveli

  • Mrcke

    12. novembar 2021 | 23:53

    Au sta je ovo?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA