Goran Vesić: Jelena, Marija i Sara donele su odluku da za doček 2022. pevaju besplatno

 
 
  • 7

- U ime svih Beograđanki i Beograđana, zahvaljujem se Jeleni, Mariji i Sari što su odlučile da pevaju u Beogradu. Poslaćemo lepu sliku iz Beograda - poručio je Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, otkrio je na konferenciji za medije, na kojoj su predstavljeni izvođači koji će ispred Skupštine nastupiti za doček 2022. godine, da će svi pevati bespaltno.

Reč je o Jeleni Karleuši, Mariji Šerifović i Sari Jovanović.

- Hvala vam što ste odlučile da besplatno pevate za naše građane i građanke. U ime svih Beograđanki i Beograđana, zahvaljujem se Jeleni, Mariji i Sari što su odlučile da pevaju u Beogradu. Poslaćemo lepu sliku iz Beograda - poručio je Goran Vesić.

- Poziv svima da poštuju sve epidemiološke mere koje će tada biti na snazi. Ono što nas očekuje, budite sigurni, jeste spektakl! Mislim da ćemo svi iz Beograda poslati poruku ljubavi, da je Beograd grad svih, da smo pravi evropski grad - dodao je.

- Iskoristila bih priliku da zahvalim medijima koji su došli u ovolikom broju, vaša podrška će nam biti potrebna i 31. decembra. Potrudiću se da moj koncert izgleda kao ispred Tajms Skvera u Njujorku, da se pošalje fantastična slika iz ovog našeg grada! - poručila je Jelena Karleuša.

- Beograđanka sam i najveća čast mi je što ću nastupiti ispred Skupštine, mog grada i moje zemlje! - dodala je i apelovala na ljude da se vakcinišu.

Video: Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Sara Jo o pevanju na dočeku: Biće bolje nego ispred Tajms Skvera

- Uvek je čast i zadovoljstvo pevati u Beogradu, ali moram priznati da mi nije nimalo teško palo da odradim to ove godine i bez honorara, jer dugo nisam pevala! (smeh) Drago mi je što ću deliti scenu sa Jelenom i sa Sarom. Svaka će doneti nešto svoje, svaka osoba će imati priliku da čuje nešto što voli. Pozivam sve ljude i iz regiona da dođu, da se prvo zajedno smrznemo i dobro provedemo - sa osmehom je poručila Marija.

- Neizmerno mi je zadovoljstvo što ću provesti Novu godinu na ovakav način, što ću deliti scenu sa ovakve dve umetnice. Nije prvi put. (smeh) S obzirom na to kakve su dve godine iza nas, potrudićemo se da u ovu novu uđemo na najlepši mogući način. Poželeću svima slobodu, nadam se da smo sve bliž tome. Daću sve od sebe da šou bude što bolji, hvala još jednom na ovakvoj prilici! - poručila je Sara Jovanović.

Video: Vesić obradovao Beograđane: Vraćena 42 parking-mesta ispred klinike u Tiršovoj

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    10. novembar 2021 | 16:42

    Јелена и не мора да долази. Она ионако "пева" на плејбек!

  • misa car

    10. novembar 2021 | 16:27

    Dobile su ponudu koju nisu mogle da odbiju .

  • Haha

    10. novembar 2021 | 16:24

    Besplatno?!Ma vazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA