Dalilin otac: To što je moja ćerka uradila je za obesiti, najgora uličarka to ne bi...

 
 
 ≫ 
  • 9

- Tako pred čovekom, sa kojim je ušla tamo. Van svake pameti... - rekao je Huso

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ponovo je progovorio, nakon što je za Telegraf.rs dao prvu ispovest, a ovog puta istakao je da ne može da oprosti ćerki aferu u Zadruzi sa Filipom Carem, sa kojim je prevarila supruga Dejana Dragojevića.

On je priznao da mu je sve teško palo, da mu se zdravstveno stanje pogorašlo zbog ćerke i da teško govori. Između ostalog, on je istakao kako mu je žao Dejana zbog svega što mu je Dalila priredila.

- Bio sam kod doktora, primam intekcije, slab sam. Mnogo sam povređen, nisam se nadao tome i na taj način, pred tolikim ljudima. Nijedna osoba normalna to ne bi uradila, ni ona najgora - rekao je Dalilin otac.

- Tako pred čovekom, sa kojim je ušla tamo. Van svake pameti... To što je moja ćerka uradila je za obesiti. Najgora uličarka to ne bi uradila! - rekao je Huso za Blic.

U ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf.rs Huso je iskreno govoro o tome kroz šta prolazi, zbog toga što je njegova ćerka u rijalitiju ostavila muža i uplovila u vezu sa Filipom Carom, kao kakvu odluku je doneo kada je reč o Dalili.

- I ne treba da se vraća kući. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad. Prepisaću Dejanu kuću, on je kuću on pravio sa njom, a on posle neka sa njom radi šta hoće - rekao je Dalilin otac za Telegraf Jetset.

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)i

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA