Ovako je Marinkov vanbračni sin pričao o ocu i braći: Pevač ga priznao kada je imao 4 godine

 
 
 ≫ 
  • 14

- Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina - rekao je Marinkov vanbračni sin jednom prilikom

Marinko Dario Rokvić Marinko i Dario Rokvić, Foto: Facebook/Dario Rokvic, A. Nalbantjan

Pevač Marinko Rokvić preminuo je juče, 6. novembra, nakon borbe sa opakom bolešću, u 68. godini, pored sinova Nikole i Marka, koje je dobio iz braka sa suprugom Slavicom, pevač je iza sebe ostavio i najstarijeg, vanbračnog sina, Daria Rokvića.

Marinko je Daria 1980. godine dobio sa tadašnjom partnerkom Milom, a 1984. godine pihvatio je svu odgovornost i priznao ga.

Dario godinama sa porodicom, suprugom Portugalkom i dva sina, živi u Kanadi, a jednom prilikom je istakao da je od svog oca nasledio talenat za muziku, koju obožava da sluša. Dario je sa ocem i braćom uvek bio u kontaktu i odličnim odnosima.

- Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je Dario jednom prilikom.

- Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo - ispričao je tada Dario.

- Imamo super odnos, stalno se čujemo i gledamo preko Skajpa. A kad dođem u Srbiju, stalno smo zajedno. Kada se okupimo u Beogradu, naša druženja su ispunjena smehom, ljubavlju i veseljem. Baš bude lepa atmosfera i zato svaki put jedva čekam da dođem - pričao je Marinkov vanbračni sin ranije.

- To se desilo... Mislim desilo se kako se desio. On se rodio iz nekog, da kažem, susreta. To nije bila veza niti zabavljanje pa ja jednostavno nisam bio siguran da je dete moje. I zato sam rekao da mi je tad bila ta pamet ja bih odmah otišao i proverio. Međutim, mladost, ludost... Ja tad nisam bio ni oženjen - ispričao je Marinko svojevremeno za medije.

Podsetimo, nakon Marinkove smrti oglasio se Dario na Instagramu podelivši zajedničku fotografiju sa ocem i svojom porodicom, na kojoj je Marinko nasmejan, a nakon toga se obratio dirljivim rečima:

- Teška srca govorim zbogom legendi. Počivaj u miru, tata. Volim te. Pazi na nas dok se ne sretnemo ponovo.

Video: Nikola Rokvić na ivici suza ispred kuće progovrio o pokojnom ocu: “Teško je, spasao nas je od sebe”

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    7. novembar 2021 | 14:03

    PA ŠTA REĆI. LEPO JE VIDETI OVAKVU SLOGU. LEPO JE ŠTO JE MOGAO DA GA ZOVE OCEM. NAŽALOST,KEBA MIROSLAV,ŠABAN... NISU TO OMOGUĆILI SVOJOJ DECI

  • Danilo

    7. novembar 2021 | 14:37

    Pa nije kao onaj iz Mrčajevaca što se pod stare dane vucara po sudu.

  • Naravno,

    7. novembar 2021 | 14:55

    Marinko je imao porodicu koja je prihvatila to dete-mladica-coveka, i zajedno su imali divan odnos. Mnogo toga zavisi od nas, zena, zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA