Advokat dečka Marije Karan tvrdi da je glumica kriva: "Balaban se samo branio"

 
 
 ≫ 
  • 8

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada

Glumica Marija Karan napadnuta je sinoć u Beogradu, kada ju je, navodno, udario njen dečko Vladan Balaban.

Balaban je glumici, nakon svađe, lupio šamar, a sad se oglasio i njegov advokat povodom ovog slučaja.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba, piše Blic.

Podsetimo, do sukoba je došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je on i ošamario.

Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom poršeu.

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva - makar na prvom uviđaju - nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka.

Fotografije razlupanog poršea pogledajte u galeriji ispod:

Video: Ovako izgleda razlupani porše dečka Marije Karan: Udario joj šamar, ona mu oštetila kola

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    6. novembar 2021 | 20:22

    Kad vas neko udari reagujete malo drugacije a ne tako sto mu razbijete auto. Sveze razvedena, majka... kako ne mogu da nadju nekog obicnog momka vec uvek biznismena? Raspravlja se na javnom mestu, lupa automobile... primitivizam

  • Slobodna za Majstora 😂

    6. novembar 2021 | 23:44

    Ovaj njen uopšte nije loš frajer, još vozi poršea, u lovi je... devojke ga sigurno jure. Elem, vrv ga je navatala kako se dopisuje sa nekom goozatom klinkom pa je prezupčila od ljubomore i počela da pravi scene još u hotelu, da bi poentirala sa lupanjem automobila, verujem da je to lupanje "otvorenom šakom" palo tek nakon lomljenja stakla.

  • Ja

    6. novembar 2021 | 21:41

    Dobro je prosao 😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA