Bešlić o masovnom šerovanju "Miljacke" za vreme poplava u BiH: Narod ne gubi smisao za humor

 
 
  • 5

- Čini mi se da je gore nego prošli put - rekao je Halid

Popularni pevač Halid Bešlić iz Frankfurta zabrinuto prati situaciju s poplavama u Sarajevu i ostalim delovima Bosne i Hercegovine.

- Evo, upravo, na vašem portalu gledam video iz restorana Seje Brajlovića. Strašno, bogami, ali šta da se radi... Napraviće se ponovo - rekao jeBešlić za "Avaz".

Pevač je istakao da je u kontaktu s prijateljima iz Sarajeva, a kaže i da se po društvenim mrežama deli njegova pesma "Ko bi rek'o čuda da se dese, pa da Miljacka mostove odnese"...

- I u teškim situacijama naš narod ne gubi smisao za humor. Situacija je ozbiljna, ali neka je samo živa glava, materijalno će se nadoknaditi. Čini mi se da je gore nego prošli put - dodaje muzička zvezda.

Inače, Halid je trenutno u poseti kod sina u Frankfurtu, a sutra, 6. novembra, ima koncert u Nemačkoj.

Podsetimo, područje Balkana pogodile su nezapamćene olujne kiše, i to posle novembarskog dana kad je temperatura išla i do 25 stepeni. Najteže je u celoj situaciji pogođeno Sarajevo, koje je na korak od vanredne situacije, 

Miljacka preti da se izlije, a mnoge rekeo u Bosni i Hercegovine su se izlile i poplavile okolna područje. Na Ilidži je situacija alarmantna, a ceo svet su obišle fotografije na kojima se vidi kako su celi automobili ostali pod vodom.

Video: Potop u Sarajevu: Reka Željeznica nosi sve pred sobom

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA