Poznati detalji ugovora! Evo šta je pozadina sukoba Cece i Milija, pevačica imala uslov

 
 
  • 1

- U studiju Granda naravno da će ispoštovati svoj deo ugovora i zarad šou-programa... - rekao je izvor

Sukob između folk zvezde Cece Ražnatović i producenta Aleksandra Milića Milija ne jenjava, te ni jedna emisija "Zvezda Granda" ne prođe, a da između Milija i Cece ne bude prozivki i "peckanja". 

Uprkos tome što komuniciraju u studiju, zbog ugovora koji su potpisali, Ceca je jasno stavila do znanja svima da van Košutnjaka ne želi da joj se Mili obraća.

- Folk zvezda komunicira s producentom samo za vreme snimanja šoua, a kada se kamere ugase, on za nju postaje vazduh. S obzirom na to da su u sudskom procesu, te da Mili koristi svaku priliku da je provocira, Ceca ne želi da joj on bude u blizini van studija, niti da joj se obraća - rekao je izvor.

- Ona ne može da prihvati da čovek s kojim je sarađivala dve decenije može da dozvoli sebi da udara na ženu, i to na najniži mogući način, pa je rešila da stavi tačku na njihovu komunikaciju. U studiju Granda naravno da će ispoštovati svoj deo ugovora i zarad šou-programa pričati s njim, ali to je sve - rekao je izvor za Alo.

Podsetimo, Mili je izjavio da je on stvorio Cecu zbog čega je ona bila šokirala, a iako nije želela da odgovara na ovakve provokacije, Ceca mu je imala šta da kaže, a zbog njegovih reči napustila je studio, što se moglo videti u najavi emisije Zvezda Granda, koja će se emitovati ove subote, 6. novembra.

- Znam ja gde sam pevala i pre tebe, zato prestani da budeš bezobrazan. Stidi se svojih reči, stvorila sam te, nisi imao ni gitaru. Popoviću, evo ti čoveka, pa neka on vodi žiri - rekla je Ceca, a onda je ustala i napustila snimanje.

Podsetimo, Ceca je ranije u Zvezdama Granda rekla i da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto.

Kako se kasnije saznalo, pevačica se odličila na taj korak jer se on upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom, što znači da samo on dobija novac od emitovanja tih pesama preko svih digitalnih platformi.

Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u muzičkom takmičenju, pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju: "Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus!".

S druge strane, Mili je tvrdio da je Ceci navodno platio koncert na Ušću, a nakon što joj je, kako tvrdi, dao 600.000 evra, više mu se nije javila.

- Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga - rekao je Aleksandar.

Folk zvezda je pre nekoliko dana u intervjuu za jednu emisiju rekla da ju je Mili razočarao kao čovek

- Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala s njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno s Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta - rekla je Ceca u emisiji "Ekskluzivno", i dodala da nije samo kompozitor zaslužan da pesma bude hit.

Video: Ceca ponovo plenila stajlingom: Dekolte koji ostavlja bez daha, kombinacija koja uvek uspeva

(Telegraf.rs)

Video: Nebojša Čović otkrio šta je potrebno Zvezdi za A licencu Evrolige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    7. novembar 2021 | 11:59

    Malo li uvjek novca ,svak moze pjevati ,ali ne i komponovati onakve pjesme i hitove ,shvati stvorio je bolje izdanje tebe ,izgradio te ,a ne ti njega ,stid te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA