Suzana predložila Saši da snimi film o ZG i estradi: To bi bilo najgledanije u zemlji!

 
 ≫ 
  • 13

- Rekla sam mu kad bude imao vremena da se posveti sebi, da razmisli da scenarista napiše neki baš dobar scenario - istakla je Sašina supruga

Suzana Jovanović (52) dala je predlog svom mužu Saši Popoviću (67) preko kog bi i te kako mogao dodatno da zaradi, ali i da "prodrma" javnu scenu.

Naime, kako je istakla, smatra da bi film i serija za koje bi on pisao scenario bile pun pogodak.

Ipak, u njemu ne bi glumili profesionalni glumci, nego - pevači!

- Ja sam mu dala ideju da naprave film i seriju o žiriju "Zvezda Granda" i o dešavanjima na estradi. Ali, da glumci budu pevači, a ne glumci da se angažuju - istakla je Suzana.

- Rekla sam mu kad bude imao vremena da se posveti sebi, da razmisli da scenarista napiše neki baš dobar scenario. Verujte mi da bi to bilo nešto najgledanije u zemlji - objasnila je Jovanovićeva za Grand Online.

Podsetimo, Suzana je često na meti kritika zbog svog oblačenja, pa je pojedinci prozivaju jer se oblači na buvljaku, a ima milione.

- Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju - odgovorila je Suzana na prozivke i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pesmom nego garderobom.

- Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih - objasnila je.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA