Ša poklonio psa Tari, a sada ga čuva neki drugi dečko: "To joj zameram"

 
 
 ≫ 
  • 1

- Sada mi je žao što je April završila kod tamo nekog lika - rekao je reper.

Reper Nenad Aleksić Ša priznao je da mu je teško jer je Tara Simov njihovog psa ostavila kod drugog dečka tokom svog boravka u rijalitiju "Zadruga", ali i da njenim učešćem u rijalitiju nije iznenađen.

- Istina je negde u vazduhu što se tiče Tare i mene i neka to za sada tako i ostane. Sve što je bilo, ostavljam iza sebe, ne želim da se vraćam na to i sada nešto da demantujem. Tari želim svu sreću i da prođe što bolje u ovom rijalitiju. Ono što ću jedino da naglasim jeste da je nikada u životu nisam udario, to zna i ona i svi drugi. Ona je i sama to i demanotovala, ali eto... Teško mi padaju ti novinski natpisi da sam nasilnik. Taru nisam nikada udario, prevario, gledao sam da budem što ispravniji u tom odnosu.

Tara je trenutno u "Zadruzi 5", a njen bivši dečko je priznao da prati rijaliti, ali ne preterano.

- Nemam ništa loše da kažem za njeno učešće, šta da kažem? Mateja je njena slaba tačka i ovo se od nje očekivalo. Ne pratim preterano, ali vidim šta se dešava kroz medijske natpise. Mene to nije povredilo zato što sam ja to oduvek znao. Ta priča da sam ja Tari bio neveran je glupost i ona to sama zna. Skočila je da o tome priča kako bi sebe pokušala da opere od svega, svo njeno društvo zna da lupa gluposti. Ravna linija sam što se tiče njenih odnosa sa muškarcima unutra - rekao je on za Kurir i dodao da mu je žao jer joj nije ostavio psa dok je ona u rijalitiju:

- U što se tiče kuce, to joj zameram. April je naš zajednički pas, ja joj ga jesam poklonio i jeste ona čipovana n a Taru, ali opet to je moja i njena kuca. To je kuče koje ja mnogo volim i o kom mogu da brinem. Kada smo raskin uli bila je sa Tarom, ali ja sam je vodio kod veterinara i viđao je. Sada mi je žao što je April završila kod tamo nekog lika koji brine o mom psu. Trebalo je da bude kod mene dok je Tara u rijalitiju, jako ružan potez.

Video: Ša je prošlost: Tara u ludom provodu sa dečkom kojeg je misica ostavila zbog Karića

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA