Helena je u braku sa 10 godina starijim muškarcem, a evo kako je zarađivala pre udaje

 
  • 4

Helena je volela luksuz i pre nego što se udala, a njen otac, otkrio je jednom prilikom odakle njegovoj mezimici pare za skupocene krpice

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović udala se sredinom septembra za svog 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević.

Naime, on radi sve da je usreći o čemu svedoče objave na Instagramu. O njenoj tajnoj svadbi, se danima pisalo, a ono što se može videti na njenim društvenim mrežama, je suvi luksuz.

Njih dvoje definitivno mogu sebi da prijušte skupocena putovanja. Oni su bili na medenom mesecu na Sejšelima, a Aleksić neprestano, pored toga, iznenađuje svoju lepšu polovinu svakodnevno. Poslednji put sa buketom cveća, a pre toga sa ogromnim televizorom.

Ipak, Helena je volela luksuz i pre nego što se udala, a njen otac Milan Topalović Topalko, otkrio je jednom prilikom odakle njegovoj mezimici pare za skupocene krpice i sve ono što prikazuje na društvenim mrežama.

- Ona je završila fakultet, poslovni menadžment. Radi već par godina kao menadžer za neke klubove, radi kao model, slika se dosta za raznorazne firme, radi im reklame, glumila je u par muzičkih spotova - rekao je pevač i dodao:

- Ume ona lepo da zaradi od Instagrama, vidim da se ona odlično snalazi u svom vremenu, odlično pliva u svemu tome. Samo da ne bude pevačica. To je gorak posao - rekao je on svojevremeno za domaće medije, a prenosi Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hvala

    31. oktobar 2021 | 10:08

    Sve menadzerke a najvise od golih slika zaradjuju. Kakav bre fakultet i instagram, bliski istok i zarada zagarantovana, ali zna se kako, kao i sve nazovi pevacice

  • Nono

    31. oktobar 2021 | 11:26

    Sa kalko godina je ta završila fakultet kako sad ima dvadest i četiri i radi par godina to 🙂

  • DENI

    31. oktobar 2021 | 10:11

    To je biznis brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA