Marinković dobio zabranu prilaska i mora da se iseli iz stana? Ovo su detalji haosa

 
 
 ≫ 
  • 4

Marinković je, kako se navodi, prevezen u KBC Zemun, gde mu je navodno konstatovana ubodna rana

Ivan Marinković i Jelena Ilić Ivan Marinković i Jelena Ilić, Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć, 11. oktobra navodno je završio u policiji nakon navodnog fizičkog sukoba sa verenicom Jelenom Ilić.

Ivanu je navodno izrečena hitna mera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmljivali, kao i, kako se navodi, obostrana zabrana prilaska.

Policija će Trećem osnovnom tužilaštvu dostaviti izveštaj, navodi Blic. Komšije su prijavile da se u stanu u kome žive Ivan i Jelena kao podstanari čuje buka i svađa, te da su na hodniku zatekle lokvu krvi.

Ivan je najpre verenici Jeleni navodno zadao tri, četiri udarca otvorenom šakom u predelu glave (šamara), a ona njemu navodno ubodnu ranu makazama u predelu leve podlaktice.

Marinković je, kako se navodi, prevezen u KBC Zemun, gde mu je navodno konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta.

Policijski službenici su kao dokaz uzeli makaze, a Jelena je navodno rekla rekla da ih je prethodno oprala. Oni su razgovarali su sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, kako se navodi, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac. Ivanu je navodno izrečena hitna mera da se iseli iz stana, kao i zabrana prilaska.

Ovim povodom kontaktirali smo Ivana koji do objavljivanja teksta nije odgovarao na naše pozive, dok je Jelenin broj bio nedostupan.


Podsetimo, nakon incidenta u stanu pozvali smo Ivana i Jelenu, on se smejao, a ona nije želela da potvrdi, ali ni demantuje priču.

- Ne dajem izjave - rekao je Ivan smejući se za Telegraf Jetset.

- Nemam pojma o čemu se radi, iskreno, vesti su vam glupe, pišite šta hoćete! - rekla je Jelena za Telegraf Jetset.

Video: Hteo sam preko Miljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti: Ivan Marinković će uskoro postati otac, a njegova izjava je neverovatna

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA