Ivan Marinković nakon incidenta u stanu objavio fotografiju povređene ruke

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivši muž Goce Tržan podelio je sliku bez komentara

Sahrana Bora Drljača Foto: Nikola Tomić

Rijaliti učesnik i bivi muž pevačice Goce Tržan Ivan Marinković povređen je večeras u stanu u kojem živi u Beogradu, a odmah posle je objavio i fotografiju svoje ruke na Instagramu.

Naime, kako je preneo Kurir, policiji je prijavljeno da se na 8. spratu nalaze tragovi krvi, na 9. spratu se čuje buka u zgradi u kojoj on živi sa svojom devojkom Jelenom Ilić.

On je na svom Instagramu objavio i sliku svoje krvave ruke. Ivan nije objasnio šta se desilo, već je sliku objavio bez ikakvog komentara.

Podsetimo, kako je pomenuti list pisao, odlaskom patrole na adresu utvrđeno da se radi o bivšem učesniku rijaliti programa "Parovi" Ivanu Marinkoviću koji ima povrede leve ruke navodno nanete makazama od strane svoje devojke sa kojom živi, a koja je takođe bila učesnik rijaliti programa "Parovi".

Ovim povodom pozvali smo Jelenu i Ivana koji su se javili na telefon, ali su odbili da objasne šta se dogodilo.

Video: Hteo sam preko Miljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti: Ivan Marinković će uskoro postati otac, a njegova izjava je neverovatna


(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA