Lepa glumica prvi put progovorila o bebi, planovima, ali i tajanstvenom partneru

 
 
 ≫ 
  • 5

- Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg - rekla je Marija

Marija Petronijević Marija Petronijević, Foto: ATA Images

Lepa glumica, Marija Petronijević, koja se navodno zarazila korona virusom, kaže da je otac deteta, kog nije predstavila javnosti, muškarac koji ume da se nosi sa ženom kakva je ona, te da to nije lako.

Da je glumica Marija Petronijević u blagoslovenom stanju saznalo se tek nedavno, iako će ona uskoro da se porodi. Život i rad u selu Visibabe gde ima svoje imanje na kojem radi udaljio ju je od gradske vreve, pa ovakvu novost nije bilo teško sakriti.

Marija je sada prvi put progovorila o trudnoći, radu na selu i planovim za budućnost.

- Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvoljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim, kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta.

- Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam - kaže glumica za Blic.

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovoljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - tajanstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

Porođaj i dolazak bebe neće je sprečiti da radi čim se za to stvore uslove.

- Postoji projekat koji je trebalo da staruje u decembru, ali koji će iz drugih razloga biti pomeren. Takođe postoje i projekti koji su planirani za kraj 2022. godine i sredinu 2023. što bi trebalo da znači da ću se sa publikom družiti i na taj način.

Glumica otkriva i koje su borbe koje poljoprivrednici ovih dana vode.

- Što se borbe tiče vodim je svakodnevno sa obavezama koji je ovaj posao nametnuo. Pretpostavljam da istu borbu vode svi oni koji su se opredelili za slične ili iste poslove. Možda bi, udruženi mogli jedni drugima više pomoći. Na primer u polju, na nekoj mobi, a kada isrcpimo i to, možda kada bi glasnije govorili, možda bi nas bolje čuli i neki drugi koji bi nam mogli pomoći, kaže Marija kojoj treba pomoć oko gazdinstva.

- Pomažu mi prijatelji, pomaže mi povremeno i neko ko dođe da radi na dnevnicu. Dala sam i neki oglas, da tražim radnike pa se i tu možda neko pojavi.

Marija je u devetom mesecu trudnoće dobila korona virus, ali su joj simptomi blagi s obzirom na to da se revakcinisala, kako piše "Stori".

Ona se oglasila na Instagramu i rekla da su u otkrivanju ove informacije iskorišćeni delovi privatnog razgovora, najavila tužbu, ali informaciju nije demantovala.

Video: Srpska glumica u 8. mesecu trudoće uživa na selu: Dok snima živinu ne skida osmeh

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tirović posle koncerta u Čairu oduševljena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    10. oktobar 2021 | 22:10

    Од кога сакрива партнера ? Од нас или његове законите супруге ?

  • Perke

    11. oktobar 2021 | 07:38

    Kakvi crni projekti, Marija? Sedi u raju gde živiš, gaji maline i detence, uživaj svaki dan u majci Srbiji, Bog da te vidi... Na tom projektu možeš da sretnes Bijelu ili Radulovićku ili onog Milana Marića...beži od zla, Marija...

  • 🌞

    11. oktobar 2021 | 08:13

    Srbska Monika Beluči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA