Posluga i ceo sprat samo za nju! Pogledajte kako se Jovana misica baškari u vili Karića

 
 
 ≫ 
  • 34

Osman toliko poštuje buduću snajku da u vili ima tretman kao princeza. Gledaju je kao svoje dete i ne dozvoljavaju joj ništa da radi.

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić / Foto: Instagram/karic___s

Otkako su napustili imanje u Šimanovcima, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nisu se razdvajali, sve dok on ponovo nije ušao u rijaliti.

Koliko je njihova veza ozbiljna govori činjenica da se Jovana nije vratila u svoj dom čak ni nakon njegovog ulaska u Zadrugu 5, nego je ostala da živi sa njegovom porodicom.

Ekipa Telegraf Jetseta boravila je u domu Karića gde su nas domaćinski ugostili i pokazali da Jovanu čuvaju kao princezu.

Uverili smo se da bivša zadrugarka iz velelepne vile danonoćno prati svog dečka koji se u rijalitiju bori za nagradu od 50.000 evra. Dok on vodi bitku sa zadrugarima, Jovana se posvetila sređivanju dela vile u kome će živeti nakon njegovog izlaska.

Osman toliko poštuje buduću snajku da u vili ima tretman kakav bi svako poželeo. Gledaju je kao svoje dete i ne dozvoljavaju joj ništa da radi.

Pošteđena je kuvanja i spremanja po kući a ravnopravno sa ostalim ukućanima donosi odluke kada je u pitanju restauracija objekta u kome žive.

- Meni ni žena čak ne kuva, a kamoli Jovana. Njih dve su pošteđene toga - rekao je Jovanin budući svekar Osman za Telegraf Jetset.

Ljubisavljevićeva takođe ističe da je posvećena samo Stefanovom učešću te da ima kraljevski rretman u vili:

- Ovo je porodica koja me je prihvatila sa dušom. Osećam se kao princeza u vili - rekla nam je Jovana.

Pogledajte fotografije iz vile:

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cezar

    8. oktobar 2021 | 16:54

    Toliko bogatstva a mlađani bogataš živi po rijalitijima i spava u prostoriji gde pedeset njih smrdi kao u konjušnici?! Fuj!

  • Juca

    8. oktobar 2021 | 20:37

    Ova cim pocne da se zabavlja s nekim , ne prodje ni sedam dana odmah uleti u njegovu gajbu, tako je i kod prethodnog cetiri godine zivela, pa kad je nasla bolju priliku i gajbu odmah raskinula I uletela kod Karica. Tipicna sponzorusa!

  • Nesa

    8. oktobar 2021 | 19:35

    Kako joj nije blam da zivi kod njegovih a on nije tu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA