Nerealna ispala u Hrvatskoj: Predstavili Marka kao "opasnu desnu ruku Velje Nevolje", a Lunu kao njegovu ženu

 
 ≫ 
  • 17

Na hrvatskom sajtu suprug Lune Đogani opisan je kao "Opasni Marko" i ""desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja"

Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani, Marko Miljković / Foto: ATA Images

"Odani kum Velje Nevolje. Srbi ga zovu "Opasni Marko": Evo kako izgleda rođendanski tulum "desne ruke" najopakijeg srpskog mafijaša", naslov je na hrvatskom portalu Net.hr koji je šokirao, ali i do suza nasmejao sve koji su kliknuli na isti.

Naime, na pomenutom hrvatskom sajtu osvanuo je pomenuti naslov, sa fotografijama sa rođendanske proslave Marka Miljkovića, ali ne onog koji je uhapšen i koji poznaje Veljka Belivuka, već rijaliti zvezde i supruga Lune Đogani.

Tako su se uz isti naslov izređale Lunine i Markove slike, kao i fotografije gostiju na njegovom rođendanu među kojima je bio i Gagi Đogani, te najbliži prijatelji i članovi njihove porodice.

"Marko Miljković Mare juče je u beogradskom klubu proslavio 38. rođendan, a fotoreporteri to nisu propustili zabeležiti. "Opasni Marko", kako ga zovu srspki mediji, slavio je u društvu supruge Lune Đogani. Miljković je poznat kao "desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Dvojac je bio optužen za ubistvo iz 2017, no ipak su kasnije terećeni samo kao pomagači. Nevolja i Mare inače su i u kumskom odnosu, a sumnjalo se kako je Belivuk hteo likvidirati Miloševića kako bi mu oteo poslove oko osiguranja", takođe su naveli na pomenutom sajtu.

Skrinšotove, odnosno printskrinove ove objave brojni korisnici društvenih mreža objavljivali su na svojim profilima, ne verujući da su zapravo to i pročitali.

U nastavku pogledajte kako to izgleda na pomenutom hrvatskom portalu:

Video: Miljković kaže da je keva: Luna Đogani izašla sa Markom, pa pokazala kako se nosi mini haljina

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T7t7

    5. oktobar 2021 | 13:00

    Je li vam Marko izgleda uopste kao neko koga bi se trebalo bojati.

  • Перагеније

    5. oktobar 2021 | 12:42

    Плаше се свега - у страху су велике очи...

  • Tara

    5. oktobar 2021 | 12:11

    Joj Marko,Marko...zasto radis tako,tako naopako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA