Isplivao još jedan Miljanin dug: Pila ceđene pomorandže i kafe za 90.000 dinara i nije platila

 
 
 ≫ 
  • 3

Vlasnik etno sela pokazao podugačak račun

Zadruga 5, početak, ulazak Miljana Kulić Foto: ATA Images

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je tokom boravka u "Zadruzi", pre nego što je napustila rijaliti sukobila se sa Banetom Đokićem čija porodica drži etno selo.

Naime, on joj je tada raskrinkao da ima neplaćeni dug od čak 90.000 dinara koji je napravila na njegovom salašu.

Kako je Miljana demantovala njegovu priču, pa čak optužila vlasnika da ju je pokrao i naplaćivao više nego što treba, a sada je isplivao čuveni Miljanin račun koji je podugačak.

- Vidite tu su kafe, ceđene pomorandže, limunade, nes kafe, palačinke, domaće kafe, hrana, znači sve u domenu hrane, raznorazni sokovi, salate i naravno spavanje - rekao je u emisiji za RedTv otac Baneta Đokića.

Podsetimo, i Filip Car je u snimicima koje je uputio Miljani rekao da je više puta tražio svoj novac nazad i tvrdi da joj je pozajmio 700 evra.

- Miljana, odgovori mi, ne razumem te, jel imaš novca da mi vratiš ili nemaš? Dao sam ti pare da ne zalažeš telefon i da ne uzimaš od kamataša, i ti mi ovo napraviš. Meni isto novci trebaju, to su moji novci. Ja nisam neko ko će te davati u novine i govoriti kakva si ti ispala. Pomogao sam ti kada ti je trebalo pomoći. Da li mi možeš vratiti moj novac? Ni više, ni manje, nego 700 evra, koliko sam ti dao - rekao je, između ostalog, Car.

Video: Iscurili snimci razgovora: Miljana Kulić duguje 700 evra Filipu Caru

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA