Dule Savić o svadbi Mirke i Vujadina: Fudbaler hoće da se oženi samo na datum koji slave svi zvezdaši

 
 
 ≫ 
  • 3

- Ja mu kažem: "Aman, čoveče, je l' si kršten? Pa tad se igra prvenstvo." - rekao je Savić

Danijela Karić i Ivan Mileusnić venčanje Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Nikola Tomić

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić dobili su četvrto dete, ćerkicu Aniku, a fudbalerov otac Dušan Dule Savić progovrio je o detaljima venćanja koje glumica i fudbaler planiraju.

Naime, Vujadin i Mirka godinama unazad žive u vanbračnoj zajednici, a fudbaler, prema rečima njegovog oca, insistira da venčanje bude na određeni datum, koji slave svi navijači Crvene zvezde.

- Vujadin je dobar čovek, to je najvažnije, ali mogao bi malo više da pomogne Mirki, da ne radi ona sve. Ona je divna snajka, ali najvažnije je da ima vremena i razumevanja za muža i decu - počeo je priču Dule.

- Ne mogu da stignu da se venčaju, jer on hoće da to bude samo 29. maja, tada je Zvezda postala prvak Evrope. Svoje prvo dvoje dece je krstio na taj dan. Prošle godine su tada igrali prvenstvo zbog ove korone. Hoće Vujadin da se ženi, nije problem, ali samo 29. maja - rekao je Vujadinov otac.

- Ja mu kažem: "Aman, čoveče, je l' si kršten? Pa tad se igra prvenstvo." I tako, oženiće se, nije problem. A drugi problem je, i to se slažem s Mirkom, to što on hoće da zove, da je po njegovom, 800 do 1.000 ljudi na svadbu. Mirka želi samo najbliže i drugare njihove, nek rade kako hoće - rekao je Savić za Kurir.

Podsetimo, Vujadin i Mirka juče su, 1. oktobra, dobili ćerkicu, pa se glumici se ostvarila velika želja - "da bude 2:2", te je sada mama dve devojčice, tek rođene Anike i Adrijane, i dva dečaka, Mihajla i Andreja.

Inače, ime Anika je grčkog porekla, retko je i po mišljenju mnogih prelepo. Ime "Anika" označava osobu koja je neustrašiva, nepobediva, borbena i hrabra, osobu koja kao "pobednica osvaja svačije srce".

Video: Vujadin krišom snimao trudnu Mirku i pokušao da joj podvali: Nasela je na njegovu šalu

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. oktobar 2021 | 09:48

    Kad cujes onu pricu kako neka nece da radja jer ce da se ugoji i telo ce da joj se izdeformise pa seta pse i macke po parkovima a onda dodje Mirka, rodi cetvoro dece a i dalje je najbolja riba. Zene ugledajte se na Mirku Vasiljevic a ne na rijaliti sponzoruse.

  • Perke

    3. oktobar 2021 | 09:30

    Covek ima 4 zdrave dece sa ženom koja je majka.. neka radi sta hoće, neka se ženi kada hoće, njega je Bog već blagoalovio... Sve najbolje porodici Savić i mališanima od Perketa... Ove instagramuse što šetaju maltezere neka pročitaju ovaj tekst više puta...

  • Sve nsj,

    3. oktobar 2021 | 00:40

    Naj, najlepše želimo!svima njima!Majka Mirka je srce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA