Privatnim avionom lete na ručak, i pas nosi firmirano: Nestvaran život Mitrovićeve ćerke s dečkom milijarderom

 
 ≫ 

Letos smo mogli da vidimo da ovom paru nije nepoznanica da samo zbog ručka sedaju u privatni avion i idu sa jedne destinacije na drugu, što nije čudno jer je luksuz njihova svakodnevica

Kristina Mitrović, Ilija Kristina Mitrović / Foto: Instagram/sixchick

Mlada Kristina Mitrović uživa u ljubavi sa Ilijom, mladim naslednikom "kralja uranijuma", sa kojim je sve bliža venčanju.

Ovaj par bukvalno se ne odvaja, a pre nekoliko dana na kratko su boravili u Beogradu.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana, u sredu 29. septembra, Kristina je podelila da su već u Beču i da uživaju u vožnji kočijom kroz grad.

Lepa Kristina pohvalila se i fotografijom svog ljubimca koji je, takođe, vrlo često obučen u firmirane krpice, pa je tako na sebi juče imao Dior odelo.

Letos smo mogli da vidimo da ovom paru nije nepoznanica da samo zbog ručka sedaju u privatni avion i idu sa jedne destinacije na drugu, što nije čudno jer je luksuz njihova svakodnevica.

Inače, Kristinin budući suprug ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gde žive pripadnici svetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju.

Skoro svakodnevno cveće i skupi pokloni

Ilija je veoma pažljiv prema svojoj verenici, pa je skoro svakodnevno dočeka prepuna soba svežeg cveća.

Da Iliji ništa nije teško kako bi usrećio Kristinu, govori to što se sa njom uputio sa Santorinija na Mikonos helikopterom, samo da bi ručali u njenom omiljenom restoranu, čime se naslednica Mitrovićevih pohvalila na Instagramu.

I fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a ona se često pratiocima pohvali i skupocenim poklonima koje dobija od budućeg supruga.

Ovaj bogataš izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama, obožava Srbiju kao i porodicu buduće supruge.

U prilog tome svedoče i snimci koje objavljuje sa slavlja koja Mitrovići često prave, a koja on i Kristina ne propuštaju. Gde god da borave u svetu, njih dvoje dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne datume.

Ilija vodi život na visokoj nozi, a često se može videti u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.

Takođe voli skupocenu garderobu i tompuse, pa se na njemu mogu videti najprestižnije marke.

Za jedan tompus ume da izdvoji i više od 1.000 evra.

Gde god da se pojavi, privlači pažnju svojim smislom za humor, pozitivnom energijom i inteligencijom.

Video: Gala rođendan Mitrovićeve ćerke

Video: Luksuzna proslava 20. rođendan ćerke Željka Mitrovića

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    30. septembar 2021 | 15:42

    Dzaba dvorac kad je princeza tuzna

  • Немања

    1. oktobar 2021 | 09:39

    Боже хвала ти на овој слободи коју имам, уз пасуљ и паштету….🙏🏻

  • Nema šta

    30. septembar 2021 | 15:40

    Lep čovek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA