Evo ko je mladić koji je slomljen od tuge nosio krst na sahrani Marine Tucaković

 
 
 ≫ 
  • 1

Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine, a poslednjih godina se ne eksponira javno

Poznati tekstopisac Marina Tucaković sahranjena je danas, 29. septembra, na Novom groblju u Beogradu.

U 12 časova održano je opelo, a nakon toga sahrana, a na čelu tužne povorke koja je Marinu ispratila na večni počinak, krst je nosio Danijel Pavlović.

Običaj je da krst, kao i sliku pokojnika na vrhu pogrebne povorke nosi neko blizak porodici, pa je krst nosio Danijel, koji je pevač i polubrat pevačice Marije Šerifović.

Danijel je bio izuzetno blizak sa Marinom i vezan za nju. Neretko je objavljivao njihove privatne fotografije, letovali su zajedno, između ostalog 2015. godine na Brijunima. Nakon njene smrti napisao je dirljivu objavu.

- Pričamo mi tako na fiksni telefon u sred noći kako nam se ide na more, i ona kaže da idemo mi na Brijune… Rek’o, ne mogu Cveto, nemam sada pare za to. Brijuni papreni! ‘Ma šta se ti sekiraš, vodi tebe tvoja Cveta na Brijune! Ajde zovi pitaj pošto je soba u hotelu.’ Rek’o, sad da zovem Cveto? U jedan noću? Kaže ‘Ajde zovi, kaži ja se izvinjavam što sada zovem, sad sam stigao iz Amerike, molim vas, koliko koštaju sobe’? Moja preduhovita i prepametna Cveta. Hvala joj za sve - napisao je Danijel uz zajedničku fotografiju sa Brijuna.

Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine kada se takmičio u šou programu "Operacija Trijumf". Tada se i upoznao sa Marinom.

Njegovo učešće u ovom programu obeležile su svađe sa učesnicima, pa je više ostao upamćen i po karakteru, ali i po talentu. Po završetku šou programa počeo je da gradi pevačku karijeru.

On je uporedno sa mužičkom karijerom počeo da radi kao profesor pevanja u školi pevanja koju je otvorio zajedno sa sestrom po ocu, Marijom.

Danijel se poslednjih godina ne pojavljuje u medijima, ne snima pesme i posvećen je radu sa polaznicima njegove škole za pevanje, a mnoge od njih gledali ste u raznim mzičkim takmičenjima "Zvezde Granda", "Pinkove zvezde" i "Pinkove zvezdice".

Podsetimo, Marina je preminula 19. septembra u 68. godini, u KBC Dr Dragiša Mišović, nakon teške borbe sa opakom bolesti.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    29. septembar 2021 | 15:49

    Tuga. Nisam iznenadjena da on nosi krst. Zimus sam ga videla na Zlatiboru kako gura kolica u kojim je sedela Marina. Baš mi je bilo žao što je žena bila tako bespomoćana. Nek počiva u miru. 😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA