Vojaž skuplja novac da mami izgradi kuću: To mi je neostvarena želja

 
 ≫ 
  • 0

Mladi muzičar skuplja novac za nekretninu i ističe da je emotivno sam

Mihajlo Veruović Vojaž Mihajlo Veruović Vojaž / Printskrin: Telegraf.rs

Mihajlo Veruović Vojaž govorio je o svojim željama, na prvo mesto stavljajući onu koja se tiče njegove porodice, odnosno majke koja je medicinski radnik.

- Velika, neostvarena želja je da mami sagradim kuću, počeo sam da skupljam novac. Druga želja je da svet dovedemo na Balkan, jer smo muzički bili pod maskom mi sa Balkana, milslim da je sada drugačje vreme došlo. Pored mene još dosta kolega sprema inostranu karijeru - istakao je Vojaž.

Ovaj mladi momak upitan je i za temu koja, i dalje, kada je o njemu reč, najviše intrigira javnost, a radi se o tome da li ima devojku nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

- Imao sam preko 60 nastupa ovo leto radio sam svako veče, sam sam otkako se desio raskid. Ne planiram da se bilo kome posvetim u skorije vreme. Nije to posledica razočarenja nego ambicije - zaključio je Mihajlo.

Podsetimo, Mihajlo je u prvoj velikoj ispovesti nakon raskida priznao da jeste plakao, ali da ljubavi prema Anđeli više nema.

- Ne verujem da traje ljubav više... Sigurno da traje poštovanje, jer to je osoba sa kojom sam proveo skoro tri godine svog života, tako da ona ima neizmerno poštovanje sa moje strane, ali ljubav mislim da se ohladila. U stvari, ne mislim, znam - rekao nam je Mihajlo.

- Kada bih počeo da komentarišem to, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac, ne znam ni ja šta se očekuje od mene. Naravno da je bilo suza, bio sam zaljubljen jako, to samo čovek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu - dodao je.

Video: Vojaž otkrio najluđu stvar koju je uradio zbog devojke: Na kraju nisam dobio ni broj telefona!

(Telegraf.rs)

Video: Mnogo toga je uzeto, testament nisam video: Bratanac Esme Redžepove o sudskom sporu i nasledstvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA