Otkrivena cifra koju će na svakih 7 dana Aleksandra Subotić zaraditi u Zadruzi 5: Paprena je!

 
 ≫ 
  • 14

- Naš odnos ne bi bio danas kakav je sad da nismo rešile razmirice. Ja moju majku nisam razumela, ali poverenje je moralo da se gradi. Odnos nam je sada sjajan - rekla je Aleksandra o odnosu sa majkom Ljubom Pantović

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić / Foto: Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić uzlazi u Zadrugu 5, u kojoj će na nedeljnom nivou zarađivati čak 5.000 evra!

Naime, pre nego što je od strane produkcije potvrđeno da je Aleksandra zvanično učesnica poslednje sezone, ona nije htela da potvrdi informacije da ulazi u rijaliti, ali je govorila o honoraru.

Kako je tada istakla, kada bi ulazila to bi bilo isključivo za honorar od 5.000 evra nedeljno, što je na kraju i "pogodila".

Inače, Aleksandra ima dvoje dece, ćerku i sina, koje neće viđati tokom boravka u rijalitiju.

- Imam pomoć bebisterke koja mi dolazi tri puta nedeljno po osam sati. Znači jedan dan 24 časa. Svih ostalih šest dana ja sam sa decom. Kada treba da radim, kada su mi tu ćerka i sin, ne mogu sve ako su nemirni. Nije mi teško da radim kućne poslove, ali ne radim ih previše. Imam spremačice, a moja bebisiterka čisti i sprema po kući. Ja sam ekstremna, volim da mi je sve pod konac - istakla je Alekdandra o deci i brigi o njima, pred ulazak u Zadrugu.

Nedavno je Aleksandra operisala nos i grudi. Nos je smanjila i suzila, a silikone u grudima zamenila novim. Kako ističe, nije zavisnica od operacija, ali ih voli.

- Ne, ali ih volim. Volim rad na sebi. Želim da ostavim prirodni izgled, to mi je cilj - rekla je Subotićeva na Blic poligrafu.

Postavljeno joj je i pitanje da li joj je žao što je sa majkom Ljubom često bila u lošim odnosima, Aleksandra je priznala:

- Ne. Nije mi žao, naš odnos ne bi bio danas kakav je sad da nismo rešile razmirice. Ja moju majku nisam razumela, ali poverenje je moralo da se gradi. Odnos nam je sada sjajan.

Video: Aleksandra Subotić uživa u svojoj luksuznoj vili

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasto

    31. avgust 2021 | 09:42

    Decu lecimo SMSovima a ovakvi dobijaju po stan na svakih mesec dana...... svaka cast

  • Strelac

    31. avgust 2021 | 09:57

    Vreme je za reset ove izopačene civilizacije.. Sve bre naopako

  • Boža zemunac

    31. avgust 2021 | 09:46

    Bem ti život. Ko je ovde lud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA