Haos na internetu zbog haljine u kojoj je srpska influenserka kumovala na svadbi: "Koja sramota!"

 
 ≫ 
  • 17

Mnogi su se zbunili i pisali da im nije jasno ko je na slici mlada, a ko kuma

Lea Stanković Lea Stanković / Foto: Instagram/lastankovic

Influenserka Lea Stanković nedavno je bila kuma svojoj koleginici Dženi Martin, koja se udala za srpskog glumca Uroša Jovčića, a haljina koju je ponela na venčanju napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Lea se, na svadbi pojavila u haljini koja izgleda kao venčanica, te su mnogi korisnici društvenih mreža osudili njen potez.

- Ne, nije manifestacija "kolektivno venčanje" - napisala je jedna korisnica Tvitera, uz fotografije iz crkve, zbog kojih su se mnogi zbunili i pisali da im nije jasno ko je na slici mlada, a ko kuma, a neki su pomislili da je Lea namerno htela da zaseni mladu.

"Ko je ovde ko?", "Kako je nije sramota da se takva pojaviš, još kao kuma!", "Neukusno, da ne znam pomislila bih da je ona mlada", "Nije ovo čista bela, ljudi, smirite se", "Koja sramota. U najmanju ruku, nekultura", "Mislim da je Lea takvu stvar namerno uradila i da je taj tip prijatelja koji mora biti u centru pažnje?", "Devojka je obukla OK haljinu za svadbu, ne pravite frku", bili su neki od različitih komentara na Tviteru.

Iako haljina nije bela, već bledo roze boje, mnogi smatraju da to nije opravdanje, jer se devojke danas masovno udaju u venčanicama različitih boja.

Stanković se zatim oglasila na Instagramu i odgovorila na negativne komentare.

- Dženi i ja smo zajedno birale haljine, naravno da je znala šta ću da obučem i naravno da joj se haljina dopala. Smešni su mi komentari da sam htela da budem lepša od nje, Dženi je toliko bila lepa, ne znam zašto komentarišete šta je ko obukao, a ne jedno lepo prijateljstvo - poručila je Lea nakon brojnih osuda.

Video: Pitali ste: Lea Stanković nam je otkrila koliko košta njen autfit i ko joj je dečko

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glupa sam

    30. avgust 2021 | 12:20

    A sta vam znaci to ''i influenserka''?

  • Bakica

    30. avgust 2021 | 13:07

    Ako su se kume dogovorile oko oblačenja zašto to nekome smeta i bas je lepa kumina haljina. A mlada je prava lepotica i venčanica joj je divna. Neka je sa srecom mladencima! 💗💕💜💟💖❤

  • MaraNS

    30. avgust 2021 | 15:13

    Meni ovo nije u redu. Bez obzira što su se dogovarale postoji neki bonton. Ne znam kako joj neko nije rekao da ovo nije haljina za takav povod. Možda ni ova devojka čija je svadba nije mogla da joj kaže da nije ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA