Rijaliti preči od obrazovanja: Aleks obećala da će se posvetiti školovanju, a ulazi u "Zadrugu 5"

 
 
 ≫ 
  • 5

Potvrdila je glasine da će ponovo biti zadrugarka

Mensur Ajdarapašić, bračni par Dalila i Dejan Dragojević, Miki Đuričić, Marko Janjušević Janjuš, Mateja Matijević, Lepi Mića, Filip Car samo su neki od budućih zadrugara, a jedna bivša učesnica sada je otkrila da i ona ulazi.

Aleksandra Nikolić je najavila da planira da ulaže u svoje obrazovanje i da nastavi sa školovanjem od oktobra. Međutim, sudeći prema njenoj najnovijoj objavi na Instagramu, planovi su joj se malo promenili.

Jedan od njenih pratioca je objavio da će glasati za Aleksandru u "Zadruzi 5", a ona je ovu objavu podelila na svom profilu.

Aleksandra Nikolić Printskrin: Instagram

Ovaj njen potez podgrejao je glasine da ponovo ulazi u rijaliti i da je na ovaj način to potvrdila.

Do najspektakularnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima se broji sitno, a verna publika je u danima imala je priliku da sazna ko su novi učesnici poslednje sezone rijalitija ''Zadruga''.

Na oduševljenje miliona gledalaca širom sveta, sada i zvanično, finalna sezona ''Zadruge'' počinje u nedelju, 5. septembra kada će 50 novih zadrugara kročiti na velelepno imanje u Šimanovcima i započeti svoju uzbudljivu bitku za opstanak do samog kraja, prenosi Pink.rs.

Fotografije Aleksandre Nikolić pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA