Kaja nakon 13 godina progovorila o svojoj rijaliti vezi sa reperom: "To nije moja najveća ljubav..."

 
 
 ≫ 
  • 6

- Pa ljudi, to je bilo pre 15 godina, u “prošlom zivotu” da tako kažem - rekla je pevačica

Katarina Kaja Ostojić, Grand Specijal Katarina Kaja Ostojić, Foto: Nikola Tomić

Katarina Kaja Ostojić proteklih meseci ne prestaje da oduševljava fanove svojom fantastičnom linijom, a već je poznato da joj i u ljubavi cvetaju ruže sa Mateom Pavlovićem.

Iako nerado priča o bivšima, Kaja je prokomentarisala svoj odnos sa Đorđem Miljenovićem, poznatijim pod alijasom Sky Wikluh.

- Nisam sigurna na kog Đorđa mislite, ali ako je u pitanju Sky Wikluh…pa ljudi, to je bilo pre 15 godina, u “prošlom zivotu” da tako kažem. Apsolutno nema govora o tome niti razloga da se to navodi kao moja “najveća ljubav” jer je to jako daleko od istine. Oboje smo tada bili klinci i zajedno prosli kroz taj rijaliti u kojem smo bili, i nakon toga ostali u vrlo korektnom odnosu - kaže pevačica za "Espreso".

Podsetimo, Kaja i Đorđe Miljenović otpočeli su svoju romansu u rijaliti programu, VIP "Veliki brat", koji se emitovao pre 13 godina.

Varnice između muzičara sevnule su još tokom rijalitija, a par je nakon izlaska iz kuće nastavio svoju burnu romansu. Međutim, nakon nekoliko meseci zabavljanja, ljubav je pukla, a čini se da su i Skaj i Kaja svoju sreću pronašli sa drugim ljudima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Đorđe Miljenović (@wikluh_sky)

Video: Kako je Kaja reagovala na pitanje o elitnoj prostituciji

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA