Gaga Antonijević otkrio: Katarina Radivojević je vikala "I ja bih ga ubila", nije nas razdvajala

 
 
 ≫ 
  • 47

- Nisam sa njom u kontaktu posle druge sezone "Ubica", mi smo prekinuli saradnju. Izgleda da su dosta popili, bilo je izgleda i nekih supstanci, tako javljaju - rekao je Gaga

Predrag Gaga Antonijević Printskrin: TV Prva

Predrag Gaga Antonijević gostovao je jutros u Jutarnjem programu televizije Prva, te je ispričao detalje napada na njega, koji se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, u hotelu Ambasador u Nišu. Glumac Dragan Bjelogrlić tada je nasrnuo na njega i zadao mu udarce pesnicom.

Gaga je prvo progovorio o svom zdravstvenom stanju, te rekao da se nada da će sve biti u redu.

- Danas je bolje. Snimao sam glavu danas, ponovo sam morao da snimim, opet može od hematoma tromb da se javi, tako da treba čovek da se pazi, ali ja se nadam da će biti sve ok - započeo je Antonijević, te ispričao kako se oseća.

- Jako loše, poraženo, to je jedna ružna i sramna situacija bila, van moje kontrole. Napadnut sam na jedan podao i kukavički način - rekao je Gaga.

Video: Snimak kako je Bjelogrlić prebio Gagu Antonijevića: Prišao mu je i počeo da ga udara svom snagom

Antonijević tvrdi da nije imao nikakav kontakt glumcem pre incidenta.

- Apsolutno ne i jednostavno nikakav kontakt sa njim nisam imao. Nek se pojavi bilo ko da kaže gde smo se mi to videli, kad smo stupili u kontakt. Prvi put kad sam ga video, on me je udario pesnicom. To je sve laž i izmišljotina, kojom pokušavaju da opravdaju njegovo ponašanje i kriminalni akt, ali to ne može da prođe - tvrdi Antonijević i dodaje:

- Ne vidim, jer ja sam okrenut na drugu stranu. Ja samo vidim nešto belo kako mi se približava, mislio sam da je konobarica, okrećem se i natrčavam na pesnicu - rekao je Gaga.

Antonijević je ispričao koje pretnje mu je navodno uputio Bjelogrlić tokom incidenta. Na pitanje voditelja da li je tema bila "Dara iz Jasenovca", rekao je:

- Nije samo Daru, psovao mi je majku, rekao je "ubiću te", nešto je rekao, ne mogu da se setim, "što ti mene provociraš", iako nisam sa njim imao nikakvog kontakta, tu je bila i Katarina Radivojević, koja je sa njim sedela -ispričao je Predrag.

Voditelj je pitao Antonijevića da li su istiniti navodi pojedinih medija da je Katarina Radivojević zapravo ljuta, jer je nema u drugoj sezoni "Ubice mog oca", te da je ona govorila Bjeli loše i podstrekivala ga.

- Ja to ne znam, nadam se da nije, međutim, oni su bili zajedno. Šta su oni pričali, ja to ne znam. Ona nas nije razdvajala, prvo je vikala "nemoj", onda je rekla "I ja bih ga ubila". Kažem vam, ja nisam sa njom u kontaktu posle druge sezone "Ubica", mi smo prekinuli saradnju, nisam od tada s njom u kontaktu. Izgleda da su dosta popili, bilo je izgleda i nekih supstanci, tako javljaju - rekao je, između ostalog, Antonijević.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Katarinom Radivojević, kako bismo proverili ove navode, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Bjelogrlić je ponovo na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. On je stigao u pratnji policije iz pritvora u kojem zadržan prethodnog dana, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Tužilaštvo će nakon saslušanja odlučiti da li će predložiti Osnovnom sudu da mu odredi pritvor do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

Video: Bjelogrlić u pratnji policije stigao na saslušanje: Nasmejan imao je ovu poruku

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    24. avgust 2021 | 11:42

    Kaki god, veoma ruzno. Ako su imali neke nesuglasice, moglo je verbalno ili sudski.. Zar je ovo odraz kulture.

  • Petar

    24. avgust 2021 | 11:36

    Ajde bre deda smaras više, šta nas boli uvo šta je Katarina R rekla, idi snimaj filmove a ne da gostujes po televizijama i smaras narod, imas policiju pa njima kazi.

  • Cc

    24. avgust 2021 | 11:34

    Dzaba ti sve svi su uz Bjelu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA