Doktor citirao čuvenu Karleušinu izjavu usred priče o problemima sa potencijom: "Bila je u pravu"

 
 ≫ 
  • 15

"Što bi rekla još, svojevremno, Karleuša..."

Milošević, Karleuša Milošević i Karleuša / Printskrin: K1, Instagram/karleusastar

Urolog, prof. dr Aleksandar Milošević, govorio je 20. avgusta, o tome šta danas predstavlja najveći problem kada je reč o intimnim odnosima, a pričao je i o lekovima za potenciju koji se sve više koriste.

Milošević, koji je svojevremeno izjavio da mnogo mlađih muškaraca uzima vijagru, tokom svog izlaganja spomenuo je i pop zvezdu Jelenu Karleušu, na veliko iznenađenje gledalaca.

On je citirao njenu čuvenu izjavu zbog koje su je godinama prozivali po društvenim mrežama.

Otuđenje je problematika koja je zahvatila ljude danas. Otuđenje od produžetka vrste. Da li je to svesno ili nam samo naviru problemi, to ne znamo. Već dve godine smo u panici od virusa, sad imamo neki D virus. To će, jednostavno, preći u virus gripa. Sad bi trebalo da se više posvetimo svom prirodnom, normalnom životu i odnosima - počeo je prof. dr Milošević.

Na pitanje voditeljke kakva bi pandemija bila kada bismo svi počeli da se testiramo na nedostatak intimnih odnosa, doktor je rekao:

- Strašna! Gledam prema svojoj ordinaciji, kolika je to gužva u poslednje 2-3 godine, sa se***ualnim problematikama. Mislim da to jeste jedna vrsta pandemije. Ako kažemo da danas 50 odsto žena ima problem sa orgazmom, a 50 odsto muškaraca sa erekcijom, prema svetskim podacima, onda vidimo da je to svaki drugi par. Podjednako problem imaju i muškarci i žene. Mi smo slična bića i imamo slične probleme, nevezano za pol.

- Erekcija muška i orgazam ženski, smatraju se najvažnijim parametrima. Gledamo od 20. do 70. godine - istakao je Milošević za K1.

A onda je, na pitanje da li je to više problem glave ili hormona, spomenuo Karleušu.

- Naravno da je glava nama najvažnija. Što bi rekla još, svojevremno, Karleuša, "glava je najveći se***alni organ". Sigurno da glava ima veze sa svim tim, naše razmišljanje je vrlo bitno i zdravlje, naravno. Ako imamo šećernu bolest, povišen pritisak, sve je to posledica našeg lošeg života i može da utiče na se***alni život. Frojd je pričao da je to 90 odsto glava. Ali, posle pedesete godine javljaju se i raznu problemi - rekao je.

- Žene kada ulaze u menopauzalni period isto imaju neki određeni problem u glavi, ali i organski, donekle. Ali, to sve može finim lekovima i savetima stručnjaka da se reguliše. I zdrava se***alna aktivnost može da traje do kraja vašeg života - istakao je profesor.

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. avgust 2021 | 13:06

    Nosilac Nobelove nagrade za medicinu Drauzio Varella, brazilski onkolog dao je jednu od najboljih izjava na svetu: 'U današnje doba se pet puta više investira u medikamente za mušku potenciju i silikone za žene nego za lečenje Alzhajmerove bolesti. Tako ćemo za par godina imati stare babe sa ogromnim sisama i stare dede s tvrdim penisom, ali se niti jedan od njih neće setiti za što je to dobro i ćemu služi.'

  • Auh, doktore ...

    22. avgust 2021 | 13:30

    Pokreti koji su aktuelni(feministički, lgbt) materijalni status, prisustvo u medijima likova poput te koju navodite, koja se razume u sex kao masa ljudi u aeronautiku, opšte stanje populacije u svetu koja ne zna šta je sutra čeka, problemi su koji bi Vas trebalo da interesuju.Ne postoje samo lovarni pametnjakovići koji sve znaju.Sirotinja je uvek pravila decu i povećavala populaciju, a ne dokoni, i večito nezadovoljni snobovi kojih je sve više.

  • doberman

    22. avgust 2021 | 13:47

    oboje su parafrazirali Junga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA