Jadrankin menadžer: Nije tačno da joj je zabranjen ulaz u BiH! U Srbiju jeste, ali ne zbog kriminala

 
 
 ≫ 
  • 75

- Rekla je, sirota, "Jesam, pogrešila sam". Šta sad? Šta da radi? - pita se Miki

Jadranka Barjaktarović Jadranka Barjaktarović / Foto: Nikola Tomić

Menadžer Jadranke Barjaktarović za Telegraf.rs tvrdi da su neistiniti navodi da je pomenutoj pevačici zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Reč je o informaciji koja se pojavila u subotu, 21. avgusta, kada je navedeno da je Jadranka trebalo da peva u klubu blizu Mostara, ali da joj je policajac na granici navodno rekao: "Gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju".

Ovim povodom kontaktirali smo njenog menadžera Mikija, koji je prilično revoltirano i pod stresom rekao da "ne zna dokle ide sve ovo".

- Ma kakva granica, kakav Mostar! Imaju li oni obraza pa to pričaju?! Viču, krenuli za Švajcarsku - dobili zabranu. Krenuli za Mostar - dobili zabranu. Ništa nije istina. Odakle ta mržnja? - kaže Miki na početku razgovora.

Na našu konstataciju da nije izmišljena informacija da Jadranka ne može u Srbiju, zbog pevanja stihova "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", Miki kaže:

- Nije. Stoji da ne može u Srbiju, ali ne zbog kriminala, kao što se piše! Ona je zabranu dobila u oktobru prošle godine. Rekla je, sirota, "Jesam, pogrešila sam". Šta sad? Šta da radi? I Milica Todorović je rekla "Svi mi to pevamo kad se plati i kad se časti". Pa, nije uzela pušku u ruku, nego je pevala. Pogrešila je, ali nikog nije ubila - nastavlja Miki.

Na pitanje za komentar o navodima da Jadranka navodno strahuje od jednog kriminalnog klana u Crnoj Gori zbog pevanja pripadnicima drugog, Miki je izričit:

- Ma šta ona poznaje?! Koga ona poznaje?! Nju ne štite kriminalci. Na pešačkom bi je kola udarila da nema semafora, koliko je "opasna". Naivna... Ma, digli smo ruke od svega, Bog će svima suditi - zaključio je Miki.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан

    22. avgust 2021 | 12:34

    Не желим,да је браним,далеко од тога...али Дино Мерлин је урадио далеко горе ствари..отворено је вређао Србе,забранио у сред Београда,да се рашири српска застава и напунио је три Арене и никоме није ни на крај памети било да њему забрани улаз,као отвореном србомрзцу..а сад је вест некаква Јадранка Барјактаревић,за коју је мало ко и чуо.Немојмо људи двоструке аршине.

  • Predrag Z.

    22. avgust 2021 | 12:00

    Srbija je jedina zemlja u kojoj se tolerišu oni koji pljuju po njoj. Setimo se onog Kapičića kako je larmao protiv Srpstva i glumio nekog velikog Crnogorca u sred Beograda. Tamo idi u svoj kamenjar pa izigravaj patriota.

  • Ja

    22. avgust 2021 | 12:15

    Ne treba nikada vise da udje u Srbiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA