Tara okačila fotku fudbalera: Svi misle da joj je novi dečko, a evo šta ona kaže

 
 
 ≫ 
  • 9

Simova je otkrila prirodu odnosa sa fudbalerom

Tara Simov Tara SImov, Foto: Nikola Tomić

Bivša zadrugarka Tara Simov je nedavno okončala svoj odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, a sada je izazvala pravu buru kada je na svoj stori na društvenoj mreži Instagram stavila video mladog zgodnog fudbalera Petra Gačića, koji se igra sa psom.

Svi su odmah pomislili da je on novi Tarin dečko, kako je juče, takođe putem storija, najavila novi početak. Simova je otkrila prirodu odnosa sa fudbalerom.

- Petar mi je drugar, on je brat moje jako dobre drugarice. Često provodimo vreme zajedno, ali nikakve emocije nisu uključene u naše druženje - ispričala je Tara.

Tara je videla i prepiske između Ša i fanova koje su isplivale.

- Ovog dečka poznaje i zna da mi je drug. Namerno pravi dramu i kuka da bi ga žalili ljudi. On može, a i ne mora da mi bude dečko, a sticajem okolnosti mi je drug. A njemu bivše devojke sigurno ne mogu da budu drugarice, on je poslednja osoba koja može da me komentariše. Slobodna sam i ostaću do daljnjeg. Imam pamentija posla trenutno od momaka - poručila je Tara za Pink.rs.

U galeriji ispod pogledajte zajedničke fotke Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Video: Tara pronašla način da pošalje poruku Ša

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA