Nakon tajnog venčanja, ćerka Tanje Bošković u bikiniju pokazala da je mamina "kopija" iz mladosti

 
 
 ≫ 
  • 5

Tanjina naslednica očarala je pojavom

Tanja Boskovic majstori, majstori Tanja Bosković, Foto: Tanjug/Tanja Drobnjak

Lana Karaklajić, ćerka proslavljene glumice Tanje Bošković, oduševila je izgledom, a mnogi komentarišu a je Lana neverovatno podseća na svoju majku u mladosti.

Tanjina naslednica ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako tajno udala u maju ove godine, daleko od očiju javnosti, za dugogodišnjeg partnera, trenera Stefana Adžića.

Lana je pozirala u crnom bikiniju, mnoge je očarala prizorom i podsetila na Tanju, koja i sada važi za jendn od naših najlepših glumica svih vremena u koju su bili zaljubljeni mnogi.

Tanjina ćerka je ovog leta na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa crnogorskog primorja. Oni imaju stan u Heceg Novom, gde su svake godine i često posećuju Rose.

Podsetimo, Lana se za Stefana udala u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Ona je tada blistala u venčanici šampanje boje, kuma na venčanju je bila pevačica Sara Soti, a slike sa ceremonije i čestitke objavili su gosti, pa je javnost imala priliku da vidi kako je izgledalo Lanino venčanje.

Lana Karaklajić Lana Karaklajić, Foto: Instagram/lanka.ka

Lana je napustila studije sociologije kako bi se ostvarila na "daskama koje život znače", a talenat za glumu definitivno je nasledila od svoje majke.

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom. Gluma je uvek bila prisutna u mom životu, ali je postojao jedan period kada sam imala potrebu da se bavim nečim drugim. Tek kada sam uvidela čime sve ne želim da se bavim u životu mogla sam da kažem da je moja sva snaga postala usmerena na upisivanje akademije i bavljenje glumom - pričala je ranije Lana.

Video: Predstavljena knjiga Čarobnjak Radmilović: Velikani glume uveličali promociju u Ateljeu 212

Video: Urnebesna scena između Tanje Bošković i Dobrile Stojanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    20. avgust 2021 | 09:16

    Ranije nešto nisam gotivila Tanju Bošković. Kako vreme prolazi, shvatila sam da mi se Tanja dopada kao čovek. Ponaša se u skladu sa svojim godinama i dostojanstveno ih nosi. Za razliku od nekih, ne pokušava nas zadiviti svojim,, mladalačkim" izgedom, a realno gledano za tri koplja je bolja od njih.

  • Sremcica

    20. avgust 2021 | 10:43

    Druze nije joj ni bleda kopija kako je TANJA izgledala.GOSPODJICA GOSPODJA GOLUBOVIC

  • Ooo

    20. avgust 2021 | 08:56

    Ni blizu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA