Ša optužen da je hakovao Tarin stari profil na Instagramu, reper besan: Ostavite me na miru ludaci!

 
 ≫ 
  • 5

Tara se oglasila sa svog novog profila, i svoje pratioce obavestila da zaprate još jedan profil, jer ovaj napad hakera na nju ovih dana ne prestaje

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša Tara Simov i Nenad Aleksić Ša Foto: ATA Images

U toku jučerašnjeg dana, Nenad Aleksić Ša, reklamirao je novi profil Tare Simov na društvenoj mreži Instagram, dok je Tara obavestila svoje pratioce da joj je stari profil hakovan.

Sada je na Nenadovom Instagram nalogu osvanula fotka, na kojoj ga fanovi optužuju da je on platio da se Tari izbriše nalog, zbog čega je on odmah reagovao:

- Da li ste toliko bre nenormlani da mi pišete da sam ja platio da hakuju profil? Znači napiše neko da sam ubio čoveka i zakopao ga i to je to? Ostavite me na miru ludaci - odgovorio je Ša na optužbi.

U međuvremenu Tara se oglasila sa svog novog profila, i svoje pratioce obavestila da zaprate još jedan profil, jer ovaj napad hakera na nju ovih dana ne prestaje.

Podsetimo, Tara i Ša, po poslednjim informacijama nisu u vezi, a haos koji izazivaju na društvenim mrežama ne jenjava. Kakav će biti rasplet ove drame, ostaje da vidimo.

Video: Nakon što je Tara slupala Nenadov auto, stigla nova mašina: Ovaj automobil je još luksuzniji

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA