Otkriveno zbog čega je Veljko nakon pola sata napustio slavlje kod Šijana - imao je jak razlog

 
 
  • 12

Izvor blizak Mirku Šijanu otkrio je da nikakvog sukoba nije među njima bilo

Mirko Šijan, Veljko Ražnatović Mirko Šijan, Veljko Ražnatović, Foto: ATA Images

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, postao je otac i dobio sina koji nosi ime po dedi, Zoran. Brojni prijatelji, rođaci i estradni umetnici okupili su se u porodičnom domu Šijanovih kako bi proslavili, a njegov bliski prijatelj Veljko Ražnatović zadržao se kratko, što je pokrenulo brojne spekulacije.

Veljko Ražnatović se na slavlju u Surčinu kod prijatelja zadržao samo 30 minuta, što je mnoge iznenadilo. On je vrlo brzo otišao sa proslave, a došao je kako bi ispoštovao Mirka i Gocu Božinovsku.

Iako se moglo čuti kako su se navodno Mirko i njegov dugogodišnji prijatelj Veljko Ražnatović posvađali, te da je Šijan rekao: "Neće meni Ražnatovići određivati kako da slavim", to je ubrzo i demantovano.

Izvor blizak Mirku Šijanu otkrio je da nikakvog sukoba nije među njima bilo.

- Beba je sve iznenadila jer je Bojani bio termin bio 20. avgusta, pa je sve organizovano što se kaže u roku od pet minuta. Između njih dvojice nije bilo nikakve svađe, neko je pitao da li se Mirko konsultovao oko proslave sa Veljkom, pa je on samo prokomentarisao: "Šta ima da se čujem sa njim, valjda znamo sami da organizujemo slavlje". Da je sve u redu, svedoči i činjenica da su se Veljko i njegova supruga Bogdana, inače rođena sestra Mirkove izabranice Bojane Rodić, pojavili na slavlju - govori izvor blizak novopečenom tati za Informer.

S druge strane, pojavilo se i objašnjenje zbog čega se tako kratko zadržao na slavlju. Naime, Veljko je zbog svog zdravstvenog stanja morao da odloži i meč, te je i zbog toga sinoć ranije napustio slavlje kod Mirka.

Kako Blic navodi, mladi bokser je morao da odmara jer mu je pukao mišić, zbog čega je morao i da odloži meč sa Fincem.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA