Jovana napravila haos na plaži! Obezbeđenje je opominjalo, ona odbrusila: "Sići ću kad ja to hoću"

 
 
  • 18

Kako je stajala na posedu na kojem to nije dozvoljeno, obezbeđenje ju je opominjalo da siđe, ali je ona nastavila da priča

Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko dana uživa na crnogorskom primorju sa svojom ćerkicom Leom i sestrom Milicom, a danas je rešila da obiđe Kraljičinu plažu. Jovana se javila fanovima putem Instagrama, a kada je obezbeđenje počelo da je opominje, ona je odbila da posluša čoveka.

Naime, Jovana je pravila svojevrsnu reportažu sa Kraljičine plaže, kojom je svojim fanovima na Instagramu prenosila impresije sa pomenute lokacije. Kako je stajala na posedu na kojem to nije dozvoljeno, obezbeđenje ju je opominjalo da siđe, ali je ona nastavila da priča.

- Nalazim se na Kraljičinoj plaži, gde su oduvek dolazili moćnici. Karakteristična je po tome što je voda smaragdno zelena i zaista je prelepo - započela je Jovana.

- Zadovoljna sam, Milice, što si me dovela. Ali da me obezbeđenje ne bi izbacilo, čovek je sa strane i kaže mi da moram da siđem. Sići ću, ali kad ja to budem htela, kada završim ovaj video - objasnila je voditeljka.

Jovana je potom nastavila svoj Instagram-izveštaj sa plaže, i sišla sa poseda na kojem nije dozvoljeno stajanje, a za kraj je fanovima rekla:

- Zna Milo šta je dobro - rekla je kroz osmeh voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA