Počela je da peva na ulici, a u Nemačkoj je za sat i po vremena zaradila prosečnu srpsku platu

 
 
  • 3

- Kad sam prvi put izašla na ulicu, nije mi bilo svejedno - rekla je Zorja

Zorja Pajić Zorja Pajić, Printskrin: TV Prva

Pevačica Zorja Pajić počela je kao ulični pevač, svirala je violinu i pevala u Knez Mihailovoj ulici, a onda je veliku pažnju na sebe privukla u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je stigla do finala.

Zorja je sada progovorila o pevanju na ulici i otkrila koliko je najviše novca zaradila na taj način.

- Kad sam prvi put izašla na ulicu, nije mi bilo svejedno. Pokazalo se kao odlična ideja ne samo za zaradu već i za razbijanje treme. Jedan od mojih boljih poteza u životu - rekla je ona.

- Ne možeš da znaš koliko češ da zaradiš jedan dan možeš samo dvesta dinara. A najviše sam jedan dan zaradila u Nemačkoj, pošto sam i tamo svirala, oko 315 evra za sat i po vremena. Tako se pogodilo - ispričala je ona u ''Grand magazinu".

Inače, Zorja je pevala je u Novom sadu na pijaci.

- Prvi put kad sam svirala tu na pijaci, to je bilo 600 dinara. Nisam mogla da verujem, 15 minuta 600 dinara. Ali, naravno, to je variralo od toga da sviraš dva sata i ne zaradiš 200 dinara do toga da sviraš 15 minuta i nekoga pogodi pesma i ostavi, od stranaca na primer ostavi 20 evra i ti si u fazonu šta se desilo? To je sve sreća, najviše sreća - rekla je ranije Zorja.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA