Da li ova Kristijanova objava znači da može da donira bubreg Milici: Pokazao rezultate analiza

 
 ≫ 
  • 10

- Za Milicu od srca - napisao je Golubović

Kristijan Golubović, Milica Adamovic 91 Foto: Facebook/Kristijan Kiki Golubovic, Instagram/milica.adamovic91

Kristijan Golubović kasno sinoć objavio je na svom Instagramu rezultate analiza, koje je radio kako bi se videlo da li može da donira bubreg mladoj Milici Adamović (30), a kako je to sam ranije obeća.

- Za Milicu od srca - napisao je Golubović na slici koja pokazuje rezultate testova.

Milica Adamović, Kristijan Golubović Foto: Printskrin Instagram Kristijan Golubović

Podsećamo, pre 4 dana Golubović i Milica su se čuli.

- Ako se podudaramo i ako ja mogu da preživim sa jednim bubregom, onda ćemo zajedno živeti sa po jednim. Tako to rade pravi ljudi, to svako od vas treba da radi. Ako je zdrav i ako može. Ovi koji spekulišu da to radim radi poena i marketinga, to rade degenerici! Nadam se da ću uspeti Milici da spasim život, da joj dam zdravlje i da uživa - poručio je Kristijan.

Milici su se i pre toga, ali i posle javili potencijalni donori.

- Javilo mi se više ljudi, svima sam prosledila koje analize treba da se urade i sada sam u procesu čekanja da ih oni urade i pošalju mi ih, kako bih mogla da ih prosledim klinici u Istanbulu, gde će da provere da li smo kompatibilni. Dok ne vidim da mi je neko poslao analize, ne mogu da kažem da imam ni potencijalnog donora. Ali nadam se da će da ih urade i da neće ostati na obećanju - rekla je tada Milica za Telegraf.rs.

Borba kroz ceo život

Milica je rođena 1991. godine. Nakon što je prošlo 18 dana od rođenja, dobila je temperaturu. Lekari su najpre konstatovali da je u pitanju urinarna infekcija.

- Međutim, oni su mi posle dijagnostifikovali sepsu, pa su nastavili da me leče od toga pogrešno. Tada me je tata bukvalno oteo iz bolnice, nisu mi čak dali ni otpusnu listu, a onda smo došli za Beograd. Morao je to da radi da bi me spasao - kaže Milica za Telegraf.rs.

Tada je Milica nastavila svoje lečenje u Beogradu. Ali komplikacije su tek počele. Naime, i tu je ovoj devojci, tada još devojčici, kako ona smatra, uspostavljena pogrešna dijagnoza.

Godine 2009. Milici, kada je imala svega 18 godina, odstranjen je levi bubreg.

Na urologiji je kasnije imala dosta hiruških intervencija, kao što je i dekonstrukcija mokraćne bešike, i "okretanje" bubrega. Tu su nastali dodatni problemi.

A situacija u kojoj se nalazi, ako izuzmemo zdravstvene probleme, za ovu devojku nije laka ni u drugim aspektima. Milica ima volju da se bori za svoje zdravlje, jer će joj se tako otvoriti šanse da se zaposli i pomogne porodici.

Naime, ona trenutno živi u iznajmljenom stanu, bez prihoda, sa majkom koja je operisana od neurizma glave i bratom koje je dete sa posebnim potrebama.

- Situacija je dosta loša. Sama se borim. Moram. Ne vredi mi da posustanem, jer onda nisam ništa uradila, nisam pomogla ni sebi ni mojima. Moram da budem jaka, ne postoji druga opcija - rekla je na kraju Milica.

Video: Uber-prostačka fora za započinjanje odnosa: Kristina, znaš li ti šta je hilti?

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša zagrmela u Podgorici: Prozirna haljina i telo boginje, a kad je sišla sa bine...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dar mar

    7. jul 2021 | 08:08

    Svaka cast za hrabrost I borbu ,za doniranje organa najvece postovanje I kapa do poda! Ali zar se tako ozbiljna operacija ne organizuje na vrhunskim klinikama ,kako devojka salje rezultate klinici u Turskoj I prakticno sama organizuje tako vaznu I komplikovanu stvar?!Zar ne postoje protokoli ,ministarstva itd ,ona salje koje analize su potrebne potencijalnim donatorima organa,nista ne razumem?!

  • YMIKI

    7. jul 2021 | 07:48

    RESPEKT!

  • Црни Груја

    7. jul 2021 | 09:39

    Нек прича ко шта хоће, нек мисли ко шта хоће, ал овако нешто урадити , нешто овако велико и несебично је за сваку похвалу и поштовање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA