Toma i Nadežda ponosno pokazali sina: Longo raste u zdravog dečaka

 
 ≫ 
  • 6

Pevačica je često govorila o zdravstvenom stanju svog sina

Nadezda Biljic, Toma Panic Foto: Marko Jovanović. ATA images

Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" Nadežda Biljić i Toma Panić dobili su sina Longa, a nakon borbe za njegovo ozdravljenje, objavili su njegovu fotografiju

Naime, Nadežda je često govorila o zdravstvenom stanju svog sina, te da jede na sondu, što se vremenom popravilo i on sada raste u zdravog dečaka.

Toma je na svom Instagram profilu prvi objavio fotografiju malenog Longa, a onda ju je i Nadežda podelila sa svojim pratiocima. 

Nadežda se nedavno emotivnom porukom obratila nasledniku porukom na adruštvenim mrežama:

- Sine moj lepi, najlepši na svetu, sećam se kada si se rodio koliko smo samo dijagnoza čuli, ne dao Bog nikome, od 1030g porastao si u pravog malog dečaka, naša ljubav je sve veća iz dana u dan svaki dan si sve lepši i zanimljiviji, neizmerno te volim i hvala ti što si mi doneo drugu dimenziju u životu, tvoj osmeh i samo tebi znan jezik je nešto najlepše što sam videla i čula. Obećavam ti da ćemo se potruditi da budeš dobar čovek, školovan, kulturan i uspešan, hvala ti što si mi životu dao smisao i što si mali mazuljko! Voli te mama!

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. jul 2021 | 22:23

    Nek je dete zivo i zdravo i naravno neka raste i razvija se sutra u pravog coveka samo da nebude nalik u jednom segmentu zivota na svoje roditelje koji su kroz javnost vise bruke naneli sebi nego koristi,jer narod pamti ono sto vidi na tv i to ostaje u podsvesti,

  • Kimsinica Cica

    4. jul 2021 | 07:52

    Neka je ziv i zdrav borac mali. A vas dvoje pamet u glavu. Trebate ovom detetu. Zivot nije rijaliti. ❤️

  • nikola

    4. jul 2021 | 00:42

    koji je ovo polu svet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA