Neca odjednom tvrdi da je lagao da je gej: To je bila moja igra, Boru sam voleo kao brata

 
  • 5

Bivši zadrugar je, kaže, "udvoljio" svojim rijaliti-cimerima koji su konstantno govorili da Neca voli muškarce, a pojedini su i posprdno govorili o njemu u tom smislu

Nenad Lazić Neca Nenad Lazić Neca Foto: Nikola Tomić

TikToker Nenad Lazić Neca sinoć je, 27. maja, napustio rijaliti program "Zadruga", a sad kaže kako je tamo, navodno, sve vreme lagao da voli muškarce.

Kontroverni zadrugar je rekao da su priče o njegovom navodnom homoseksualnom opredeljenju bile - igra.

Naime, bivši zadrugar tvrdi da je "udvoljio" svojim rijaliti-cimerima koji su konstantno govorili da Neca voli muškarce, a pojedini su i posprdno govorili o njemu u tom smislu.

Lazićevo priznanje da je zaljubljen u Boru Santanu je mnoge šokiralo, a Neca je u poslednjem obraćanju zadrugarima, ipak tvrdio suprotno.

- Nemam ništa protiv gej populacije, ali eto, ja nisam gej, lagao sam. U mom poslednjem pismu, napisao sam da nisam zaljubljen u Boru, da sam ga voleo kao brata - rekao je Neca.

- Sad kad sam izašao napolje i kad nisam više u rijalitiju mogu da kažem da je to bila neka moja rijaliti igra - dodao je Lazić.

Video: Kofom moraju da skupljaju šlajm sa poda: Janjuš i Neca se zakačili a onda se pljuvali puna 3 minuta

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA