Marina Ćosić ima "zlatnog" supruga: On sve pomaže, kupa ćerku, spremi je za krevet i spavanje

 
  • 2

- Jedino što on preskače je to ustajanje noću kada se Sofija probudi, jer je ja podojim - rekla je glumica

Jameson žurka Marina Ćosić, Foto: ATA Images/ Antonio Ahel

Mlada glumica Marina Ćosić postaće deo ekipe serije “Dinastija”, radi na još jednoj seriji i fimu, ali joj je prioritet ćerka Sofija od koje se ne se ne odvaja i uživa u onoj životnoj ulozi, majke.

Naime, one je kroz osmeh ispričala kako nema problema oko spavanja tokom ćerkinog odrastanja.

- Ne znam, mislim da me je bog pogledao i podario mi dete koje može da spava preko dana a i preko noći. To tokom noći se samo jednom probudi na 20 minuta, kada je gladna. To je zaista sjajno, s obzirom na to kako deca spavaju. Preko dana sve rradimo zajedno, šetamo, završavamo obaveze, svuda je vodim i divna je beba. Možda ću sa drugim detetom naučiti šta je to zapravo umor i nespavanje zbog bebe - ističe Marina, dok objašnjava da i njen suprug Nikola uživa u svakom momentu sa naslednicom.

- Tata sve pomaže. Kupa je, spremi je za krevet i spavanje, mazi je po ceo dan, uživa da sa njom provede svaki trenutak kad dođe kući. Jedino što on preskače je to ustajanje noću kada se Sofija probudi, jer je ja podojim - priča glumica za Blic i kaže da nije od nih mama koje smatraju da bebu ne treba navikavati na ruke:

- Beba je samo god i po dana života, posle je dete koje počinje da trči, hoda i želi da bude nezavisno. Htela bih samo što više da upijem maženja i zagrljaja ovih, dok ovaj divan period traje. Još kad vidim kako mi vreme leti... Četiri meseca je prošlo, ne znam gde i ako bi neko mogao da mi ih vrati bila bih mu zahvalna zaista. Postala je nezvisna, neće da se drži toliko često. Mama i tata nisu toliko zanimljivi, voli tako nešto da gleda, da se zanima. Od početka pokazuje svoj karakter i žilavost.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    1. jun 2021 | 21:10

    Tata pomaže?????? Aha on je gost i ovako pokazuje zahvalnost i dobru volju. Ok, lepo od njega.

  • Vrabac

    1. jun 2021 | 23:47

    Ni noc ne bi preskakao da ima mleka, sreca da to radis. 🤷‍♂️🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA