Anastasija o situaciji sa Cecom: Došlo mi je da iščupam kosu sa glave, izdržala sam to maltretiranje

 
 
 ≫ 
  • 6

- I onda kad smo ušli i kada me je vratila jedno 150 puta - rekla je mlada pevačica

Svetlana Ceca Raznatovic, Anastasija Ražnatović Ceca Raznatovic, Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je objavila dve nove pesme koje joj je producirala njena majka, folk zvezda Ceca Ražnatović.

Anastasija je otkrila joj je majka tokom snimanja davala mnogobrojne savete, ali i da ju je više puta vraćala u studio, što joj nije bilo nimalo prjatno.

- Vrlo dobro znam kako je to kada uđeš u studio i kada te neko konstantno vraća i kaže: "Ovako, ovako, nije dobro, ponovo". I znam koliko to nervira, nemoj da se istresaš na meni, ja to radim za tvoje dobro - rekla je Anastasija da joj je govorila Ceca.

- I onda kad smo ušli i kada me je vratila jedno 150 puta, mislim da sam htela da isčupam kosu s glave. Ali sam se setila toga da ne bi trebalo da se nerviram i samo sam popustila i izdržala do kraja to maltretiranje - dodala je Anastasija kroz smeh u emisiji "Popodne sa Stevanom".

Podsetimo, Anastasija je nedavno proslavila 23. rođendan koji je upriličila glamuroznom proslavom, a svećice je oduvala i zamislila ženju uz najdraže, a naravno, tu je bio i njen dečko, Đorđe Kuljić.

Video: Ceca našminkala Anastasiju: Mlada pevačica se odmah pohvalila kako ju je majka doterala

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vetar

    31. maj 2021 | 17:56

    Mala, pusti vodu, ziva bila. 🙋‍♂️😂🤦‍♂️

  • GoGi

    31. maj 2021 | 18:07

    I do sada su kritike pozitivno uticale,mama ti je najveći prijatelj 👍👍👍samo napred i gazi sve ispred sebe !!

  • Baja

    31. maj 2021 | 18:06

    Znade mama zasto to radi a radi za tvoje dobro sigurno. Tako se pre postajalo umetnik, koji su popularni i preko 30 i vise godina. Danas ako imas love i nesto lepote, sve prolazi, samo ce vidimo tko ce od ovih mladjih bit godinama poznat i popularan. Tvoja mama testira tebe u svim pojmovima, od nerava, stabilnosti, hrabrosti a talent dolazi do izrazaja na kraju pa i uspeh. Tvoja sreca da imas roditelja da te uputi u te umetnicke vode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA