Kad se Dejana Živković uvija u minijaturnom bikiniju sve "puca": Manekenka umalo pokazala previše

 
 
  • 6

Ovaj prizor bio je prava poslastica za muške oči

Rodjendan Zivkovic Dejana Dejana Živković; Foto: ATA Images

Manekenka Dejana Živković u minijaturnom bikinuju zamalo zamalo je pokazala više nego što bi trebalo, a zasigurno je raspalila maštu mnogim pripadnicima jačeg pola-

Dok se uvijala na ležaljci u minijaturnom bikiniju, Dejana je toliko zategla donji deo, da je zamalo svenzulo više nego što bi ona želela.

Manekenka važi za jednu od najzodnijih cica na javnoj sceni za kojom uzdišu mnogi pripadnici jačeg pola, pa ne sumnjamo da su ih ovi vreli kadrovi obradovali.

Dejana je nedavno na Instagramu objavila video snimak sa pobednicom takmičenja "Prvi srpski top model" Nedom Stojanović i pokazala kako danas izgleda, a svi komentarišu da preva lepotica.

Podsetimo, srpska manekenka Dejana je nedavno napravila profil na "Only Fans" stranici na kojoj će naplaćivati svoje privatne fotografije i video snimke.

Naime, Dejana je o svom novom potezu obavestila pratioce na Instagram Storiju, gde je napisala:

- Konačno je napravljen moj nov profil. Od sada slike i videe ću da izbacujem na svojoj veb stranici, tako da smo oni koji SWIPE UP mogu da vide privatne slike i videe.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA