"Srbija nudi puno silikona": Holandska pevačica ponizila Uraganke, a onda su je tviteraši "razapeli"

 
 
  • 20

- Ova nesrećnica je bukvalno linčovana zbog vređanja Uraganki - glasio je komentar na Tviteru

Hurricane, Srbija, Drugo polufinalno veče Evrovizije, Eurovision, Eurosong, Evrovizija Hurricane; Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Devojke iz grupe "Hurricane" uspele su da se plasiraju u finale "Evrovizije". Naime, Ksenija, Sanja i Ivana dovele su do usijanja atmosferu u Roterdamu, kada su na sceni zapevale i zaigrale. Njihova pesma "Loco, loco", odzvanjala je halom. A uz devojke je bila cela Srbija.

Međutim, određeni ljudi su pokušali da diskredituju Sanju, Ivanu i Kseniju, iako ih je ceo svet podržao.

- Srbija nudi puno botoksa i silikona, to je sigurno - napisala je jedna od devojaka iz inostranstva koja prati Evroviziju.

Međutim, nakon te uvrede čitav Tviter se ujedinio i stao na stranu "Hurricane".

- Ova nesrećnica je bukvalno linčovana zbog vređanja Uraganki - glasio je komentar na Tviteru.

Pored toga, na holandskoj televiziji su ogovarali "Hurricane" i komentarisali da izgledaju kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle.

- Evo na TV Holanđani ogovaraju Uraganke da su kao glumice iz filmova za odrasle i pitaju se što su sve imale plastične intervencije - glasio je tvit, međutim i tu su gledaoci stali u odbranu naših devojaka. Napisali su da je naše devojke ružno komentarisala propala pevačica Karin Bloemen.

Podsetimo, članice grupe "Hurricane" prošle su u finale Evrovizije koje će se održati u subotu 22. maja. Uraganke će nastupati pod rednim brojem 8.

Iza nas je uzbudljivo polufinalno veče Evrovizije, u kojem su fenomenalne Uraganke svojoj zemlji obezbedile plasman u finalu. Koliko je njihov nastup bio dominantan, govori i to što na Jutjubu niko od ostalih finalista ne može ni da im se primakne.

Nakon objavljenih nastupa na zvaničnom Jutjub nalogu Evrovizije, za samo 10 sati, nastup članica grupe "Hurricane" broji 1,3 miliona pregleda, dok je u ovom trenutku prešao dva miliona.

Video: Sanja se prvi put oglasila nakon nastupa, umorna poručila: Rok end Rol život nije lak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodi

    21. maj 2021 | 13:58

    Zar je pogrešila što je to primetila? Istina ponekad boli, ali je to samo istina, i ništa više.

  • Dragana

    21. maj 2021 | 14:02

    Devojka je potpuno u pravu,to je ziva istina.

  • Milos

    21. maj 2021 | 14:23

    Ok je sve to, a da li je primetila mozda da je njihova voditeljka zensko a bila musko. Sta oni to nude? Nama su bar zene zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA