Anastasija otkrila zašto još uvek nije spremna da postane majka: "Shvatila sam to kada sam..."

 
 
  • 4

- Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu - rekla je mlada pevačica

Pevačica Anastasija Ražnatović započela je zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem u Beogradu, a kako je rekla, to ništa nije promenilo u njihovom odnosu. Iako je postala teketa i često je sa malim Željkom to joj nije probudilo majčinski instinkst, a otkrila je i koji je razlog za to.

Anastasija je sa svojim izabranikom nedavno kupila stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, a njih dvoje ranije su povremeno živeli zajedno u Novom Sadu, te mlada pevačica ističe se nakon nove nekretnine ništa ne razlikuje.

- Ništa se ne razlikuje, sve nam je isto. I kad nismo živeli zajedno, mi smo dosta vremena provodili zajedno, ili je on bio kod mene, ili ja kod njega. Sve je isto, samo je sada nadograđeno - rekla je Anastasija doajući da sve kućne poslove ona i Đorđe obavljaju zajedno.

Kako je okružena decom i dosata vremena provodi sa svojim bratancem Željkom Ražnatovićem, to joj ipak nije probudilo majčnski instinkt nakon što je 16 sati bila budna zbog njega i shvatila da još uvek nije spremna za to.

- Apsolutno ne! Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instikt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao hodajući leš, shvatila sam da još uvek nisam za to. Želim da uživam u mojoj mladosti, da putujem - rekla je Anastasija.

- Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu, a posle da se potpuno posvetim deci - zaključila je Ražnatovićeva.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lora

    30. april 2021 | 19:56

    Koja pevacica ona?! Izgleda da je kupila diplomu pevacice?! Ni majka je tesko reci pevacica a ona ne znam sta peva

  • Rada

    30. april 2021 | 20:11

    Ova sama pita i sama odgovara😂😂😂🙂🙂ko nju sta pita!

  • Mm

    30. april 2021 | 20:42

    Opet ova!!! Pa mislim stvarno...........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA