Oči pune suza: Marija Savić Stamenić jedva izgovorila vest da je preminula porodilja (27) u Nišu

 
 
 ≫ 
  • 4

Uvek šarmantna Marija raspoloženo je razgovarala sa svojim gostom, a na kraju njegovog gostovanja javljena joj je tragična vest

Marija Savić Stamenić Marija Savić Stamenić / Foto: Nikola Tomić

Marija Savić Stamenić teško je primila vest da je u Nišu preminula mlada porodilja M. P. koja je imala svega 27 godina, pa je istu jedva podelila sa gledaocima Prve televizije, u "Jutru", nešto pre 10:30 časova.

Uvek šarmantna Marija raspoloženo je razgovarala sa svojim gostom, a na kraju njegovog gostovanja javljena joj je tragična vest.

- Nažalost, tragična vest stiže nam iz Niša... - počela je Marija.

- 27-ogodišnja žena, proodilja, iz Zaječara, koja se pre dva dana porodila u 35. nedelji trudnoće, izgubila je bitku sa korona virusom - jedva je rekla voditeljka.

- Beba Milica je dobro... Ona nije pozitivna na korona virus. Kao što znate, odvijala se prava, lavovska borba lekara u KC Niš, za život bebe i za život ove porodilje... Beba je preživela, ali majka, nažalost ne... - rekla je Marija drhtavim glasom, sa očima punim suza.

M. P. je iz Zaječara, a kako smo nešto ranije objavili, bitku sa kovidom izgubila je jutros, u četvrtak, 29. aprila, u 7.20 sati.

Njena beba Milica, kao što smo objavili već negativna je na korona virus.

- U pepelu ljudske nesreće, prkosno, iznikao je novi život. U drami koju samo život može da režira, niški anesteziolozi udaljili su se za trenutak od respiratora i pomogli hrabroj M. P. iz Zaječara da na svet donese zdravu devojčicu Milicu - ovim rečima opisao je za Telegraf.rs dr Radmilo Janković, zamenik direktora niškog UKC porođaj dvadesetsedmogodišnjakinje žene obolele od kovida 19, obavljen na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Video: Pričaju o objektivnim novinarima, a u stvari vas žele na njihovoj strani

(Telegraf.rs)

Video: Ana sević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentar

    29. april 2021 | 11:45

    Rekli su da trudnice nisu ugrožene jel imaju bolji imunitet !? Eto kad su svašta pričali na početku pandemije pa su ljudi izgubili poverenje...

  • picollina

    29. april 2021 | 15:55

    Treci slucaj u poslednjih 2 meseca. Porodilja iz Republike Srpske, Federacije, sada i iz Srbije. Tuga do neba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA