Kakva je mačka nova cica Bake Praseta: Instagram joj je pun baš bezobraznih fotki

 
 
 ≫ 
  • 27

Mnogi komentarišu da je Ilić pravi srećnik što pored sebe ima ovakvu devojku

Baka Prase, Anja Blagojević Baka Prase, Anja Blagojević, Printskrin: Instagram/bakaprase

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već godinu dana uživa u ljubavi sa Anjom Blagojević koju je donedavno krio od javnosti.

Ilić je nedavno na svom jutjub kanalu Anju predstavio javnosti kao svoju devojku, objavivši snimak kojim ju je iznenadio za godišnjicu veze. Anju na Instagramu prati više od 237.000 ljudi, a na društvenim mrežama ona nema zajedničke fotografije sa Ilićem, već njen profil obiluje provokativnim fotografijama.

Atraktivna brineta je prelepa, a kako redovno vežba u teretani ima zategnuto telo i trbušnjake, a svoju zanosnu figuru i atribute često ističe. Mnogi komentarišu da je Ilić pravi srećnik što pored sebe ima ovakvu devojku, ali i osobu koja je tolerisala njegove skandale u javnosti.

- Hvala ti što si me trpela kada sam bio najgori, iako si često bila nesrećna, sada ću za tebe biti najbolji i postaraću se da budeš najsrećnija - poručio je Ilić uz zajedničku footgrafiju sa Anjom.

Podsetimo, Ilić je nedavno zaintrigirao javnost nakon što je objavio fotografiju devojke koja se nalazi pored njega i leži u donjem vešu, kao i fotografiju na kojoj ga ona grli, ali je uslikana s leđa. Nakon nekoliko objava koje su izazvale znatiželju fanova, rešio je i da zvanično otkrije svima ko je ona.

Kako izgleda Anja Blagojević, devojka Bogdana Ilića, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Kakva je mačka nova cica Bake Praseta, a tek da je vidite u teretani

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    28. april 2021 | 09:10

    Ljydi jel vama ok da citate o Baka Prasetu i prasicima? Cekajte, ko je njemu dao prosfor, zasto? Koji je razlog tome? Kome si ti mali idol...klinci rastu u debile? Youtuberi su uglavnom nepismeni klinci, koji se prodaju da su pametno ali se kao glupiraju jer to klinci vole. Ne bih rekla... More dosta nam je vise ovi kreatura u drustvu. Ne zelimo da ih gledamo.

  • Dusan

    28. april 2021 | 10:13

    Ova vise trosi nego sva auta koja imas...

  • Irena

    28. april 2021 | 09:50

    Evo za one koji kazu nije sve u parama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA