Bivši dečko Sanje Vučić ima novu devojku: Posle Uraganke ljubi atraktivnu brinetu

 
 
 ≫ 
  • 1

Za raskid Nikole i Sanje saznalo se malo pre njegovog ulaska u rijaliti

Sloba Radanovic Nikola, Sanja, Foto: ATA Images

Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, nakon izlaska iz rijalitija ima novu devojku.

Drugarica bivšeg rijaliti učesnika na Instagramu podelila je snimk na kom pozira sa novom devojkom Jovanom koju je grlio i ljubio u prirodi.

Jovana je atraktivna brineta i izuzetno je lepa, a nakon Nikoline objave mnogi sada upoređuju njegovu bivšu i sadanju devojku.

"Prelepa ti je devojka", "Lep ste par", "Sanja je mnogo lepša", "Priča da ne može da preboli Sanju, pa odmah našao drugu", "Glasam za Sanju", neki su od komenetara.

Podsetimo, za raskid Nikole i Sanje saznalo se malo pre njegovog ulaska u rijaliti kada je pevačica to obelodanila putem svog Instagram profila.

- Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama - navela je tada Sanja.

Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima - napisala je ona.

Video: Uraganka postala još vatrenija: Sanja promenila lični opis

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    28. april 2021 | 01:06

    I ona je nikad lepša i srećnija. Uozbiljila se, život posmatra iz pravih uglova i perspektiva i brate, sve peva i to za čistu desetku. Nije je ovaj ni zasluživao. Sanjica je k'o bombona. Želim joj sreću na Evrosongu sa njenim "Uragankama".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA