"Dano naša, budi uvek tako posebna i svoja": Bogoljub emotivnom porukom čestitao ćerki rođendan

 
 
 ≫ 
  • 0

- Imati takvu ćerku je velika sreća i dar od Boga, a njena vesela priroda svima nam daje novu snagu - napisao je Karić

Bogoljub i Dana Danica Karić Bogoljub i Dana Danica Karić, Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić neretko svojim fanovima na Fejsbuku piše o porodici Karić, čime je uspeo da približi narodu koliko su svi bliski i privrženi jedni drugima. Svaki praznik i bitan datum Bogoljub obeleži upravo sa svojom velikom porodicom, a jedan od najbitnijih dana bio je rođendan njegove ćerke Danice.

- Dragi moji, evo još jednog lepog povoda za slavlje. Danas je našoj najmlađoj ćerki Dani, našoj ljubimici, rođendan. Mogu vam reći da smo presrećni što imamo tako svestranu i talentovanu ćerku - započeo je Bogoljub.

- Muzika je njena velika ljubav, piše pesme, svira klavir, komponuje, peva od tinejdžerskih dana i ima predivan glas - konstatovao je Bogoljub i nastavio:

- Dana se bavi humanitarnim radom i veoma je angažovana u našoj fondaciji. Voli i da slika i piše poeziju. Ali njena najveća ljubav i sreća su sinovi Petar i Bogoljub kao i suprug Nikola, oni su njena energija i njena inspiracija. Imati takvu ćerku je velika sreća i dar od Boga, a njena vesela priroda svima nam daje novu snagu.

- Dano naša, želimo da uvek budeš takva posebna i svoja, da ti život bude pun radosti, zadovoljstva, uspeha i ljubavi. Daj Bože zdravlja i sreće vama i vašoj deci.

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA