Ana i Mrkonjić pokreću novi biznis: Uložili u nekretnine u izgradnji, a zarada je ogromna

 
 
 ≫ 
  • 8

- Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu, spadaju u luksuzne nekretnine - rekao je izvor

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, 60. rođendan Ane Bekute Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Foto: ATA Images

Pevačica Ana Bekuta i njen partner Milutin Mrkonjić nadovno su uložili novac u novi biznis koji će im se, kako izgleda, i te kako isplatiti.

Naime, oni su navodno, prošle godine, u beogradskom naselju Krnjača pazarili četiri stana u izgradnji, koje sada planiraju da preprodaju po većoj ceni.

- Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više - ispričao je izvor.

- Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala - rekao je izvor za Alo.

Četiri stana koja su Mrka i Ana navodno pazarili, kako se navodi, ukupno imaju oko 350 kvadrata, pa bi od njihove preprodaje bi mogli da dobiju i do 100.000 evra.

- Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača - dodao je izvor.

Video: Ana Bekuta na teškim mukama: Da li izabrati venčanje sa Mrkom ili svetsku slavu?

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ves77

    25. april 2021 | 11:58

    U normalnoj državi bi trebali da plate i porez od 20-30% na tu zaradu, ako ne i više.

  • Veteran

    25. april 2021 | 13:23

    Lepo Mrka steko, sad se otvorio i pravi biznismen, ova će država da grca zbog ovakvih još dugo bogami, na koji način je on stekao novac trebalo bi neko da se pozabavi time ako ima, a ne da se hapsi samo sirotinja što nije platila račun od 100 dinara, sve dok ovako bude nema ništa od nas, a kao Mrka ima ih puno..

  • Deki

    25. april 2021 | 12:26

    Sića je to, ako se dosada nisu dohvatili sad će da rade biznis u ovim godinama, smešno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA