Ćerka Olivere i Đorđa Balaševića objavila majčinu sliku, rečima dirnula sve: "Ne tuguje to ona..."

 
 
 ≫ 
  • 8

Legendarni Đorđe Balašević preminuo je 19. februara, usled posledica korona virusa

Olivera Balašević Olivera Balašević, Foto: Instagram/olivera.balasevic

Jovana Balašević, ćerka Olivere Balašević i pokojnog, legendarnog Đorđa Balaševića, objavila je sliku svoje majke Olivere dok šeta Novim Sadom, a ono što je napisala rastužilo je sve.

- Ne tuguje to ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu… Kad joj nije vreme - napisala je Jovana, citirajući stih jedne od Balaševićevih najlepših pesama.

Olivera je kroz cenatar grada šetala u teksas farmerkama, roze košulji i sakou, dok je na glavi je imala šarenu maramu.

"Bilo šta što ima veze sa njim, meni kreću suze...", "Posebna Olivera", "I onda dobijemo odgovore nkako su nastale najlepše pesme, hvala, Olivera", "Divna i nestvarno lepa žena", "Predivana Đoletova Olja", neki su od komentara ispod obajve.

Podsetimo, slavni kantautor Đorđe Balašević primljen je na Infektivnu kliniku, gde se lečio od upale pluća. Preminuo je 19. februara, usled posledica korona virusa. 

U Novom Sadu je 21. februara proglašen Dan žalost zbog smrti Panonskog mornara, a ranije je najavljeno da će upravo dan sahrane Balaševića biti i dan žalosti u njegovom gradu. Legendarni kantautor iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu, i sina Aleksa, kao i brojne hitove.

Video: Govorimo poezijom: Uspavanka za dečaka Đorđe Balašević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    24. april 2021 | 17:39

    Pretuzan je zivot posle gubitka voljenih ,sve najbolje Olivera.

  • mima

    24. april 2021 | 18:41

    vojvodina je izgubila Panonskog mornara, predivnog coveka, porodica supruga i oca, zelim vam od srca sve najlepse u zivotu, da nikad nezaboravimo naseg DJoleta, mirotvorca, coveka sa velikim srcem i dusom

  • Baba

    24. april 2021 | 19:18

    Sve pesme su divne zato sto ga je ona inspirisala.Ona je jedna predivna i prelepa zena imao je srece sto je bas njega izabrala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA