Oglasio se fudbaler Partizana nakon priče da je u vezi sa Breskvicom

 
 
 ≫ 
  • 13

Mlada pevačica je nedavno okončala vezu sa Mihalom Veruovićem

Anđela Ignjatović Breskvica i Filip Stevanović Anđela Ignjatović Breskvica i Filip Stevanović, Foto: Nikola Tomić, MN Press

Fudbaler Partizana Filip Stevanović (18) oglasio se za Telegraf.rs nakon priče da je u vezi sa mladom pevačicom Anđelom Igranjatović, poznatijom kao Breskvica.

Naime, nakon navoda da su Breskvica i Mihajlo Veruović Vojaž raskinuli zbog Filipa, te da on i Anđela već neko vreme uživaju u ljubavi, kontakritali smo fudbalera Partizana.

- Nije istina da sam u vezi sa Anđelom Ignjatović, nikad je nisam upoznao, niti bio u njenom društvu - kratko i ljubazno je rekao Filip za Telegraf JETSET.

Takođe, nedavno se pričalo i da je nakon raskida Vojaž u vezi sa pevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao "Žena od sultana", po njenom istoimenom hitu, međutim, Mihajlo je za naš portal otkrio da njih dvoje planiraju poslovnu saradnju, ali da nisu u emotivnom odnosu.

Podsetimo, nakon raskida Vojaž je rekao da je ljubav sa Breskvicom ona koju će svima prepričavati, a istakao je i da nije povređen nakon raskida, ali da mu je bolno sećanje na lepe momente sa Anđelom koji mu nedostaju.

- Ona je bila moja prva ljubav, ta ljubav nikada neće imati zaborava. To je ljubav koju ću svima prepričavati, kao što sam se kleo u nju ranije to ću nastaviti i da radim, zato što mi je bilo predivno - rekao je tada Vojaž.

- Anđela je predivna osoba i želim da joj se zahvalim što mi je podarila jedan predivan period života i što ga je podelila sa mnom, ali život ide daje. Nisam povređen, ali mi nedostaju lepi momenti kojih se sećam i to je bolno - ispričao je ranije pevač.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    24. april 2021 | 01:57

    Oplakah !!!! Imaju po 17.18.godina ..."lepi trenutci"..."period zivota" !????, Aloooo ..uradi domaci .i u krevet !!! Ako budes "brezobrazan" dacu te u JNA !!!!! da ispadne covek od tebe !!!..

  • Misko

    24. april 2021 | 06:35

    Daj te da se resi ova zavrzlama ko je skim u vezi kako bi drzava krenula napred ,ovo je velika kocnica razvoju I napredku Srbije I njenih gradjana.

  • Bg

    24. april 2021 | 02:16

    A Oznojaž?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA