Islamović priznao da je najsrećniji otac jer mu ćerke nisu otišle "preko"

 
 
 ≫ 
  • 5

- Bio bih najtužniji da mi je jedna u Holandiji, druga u Kanadi - priznao je Alen

Alen Islamović Alen Islamović, Foto: Nikola Tomić

Pevač Alen Islamović u poslednje vreme se ređe pojavljuje u javnosti, ali je ovoga puta gostujući u emisiji uživo otkrio čemu se posvetio sada dok nema nastupe, kao i da je veoma srećan što su njegove ćerke ostale uz njega i nisu negde u inostranstvu.

Naime, pevač se uključio uživo tokom emisije Premijera vikend specijal na Tv Pink i tom prilikom je otkrio kako provodi vreme tokom pandemije.

- Ja sam čovek sagrađen od takvih gena da uvek voli nešto da radi. Pobegao sam iz Zagreba koji je zatvoren, moja porodica živi u kavezu godinu dana, a ja sam ovde na području Bihaća, pa sam dosta u prirodi. Imam farmu lešnika, imam dosta poslova, sređujem kuću... Provodim vreme pored reke, sužen mi je krug prijatelja. Pazim se dosta - počeo je Alen.

On je pre četiri godine posvetio novom biznisu, sadnji lešnika, Alen je ispričao kako mu ide posao.

- To što sam ja posadio, to su najbolje i najslađe sorte u Evropi. Ovo su jako krupni lešnici. Ta sorta je uspela, plasiram na tržište. Nadam se da će se taj urod povećati. To je posao budućnosti, savetujem svima da krenu time da se bavi. Za sve se koristi - priča pevač.

Islamović je istakao da mu je drago i što su ćerke ostale kraj njega, a ne negde u inostranstvu.

- Moje ćerke su imale priliku da idu gde hoće, tako sam imao i ja, ali ja nisam hteo da odem. I moja supruga je sa ovih prostora da bismo što bliži bili sa ovim narodima ovde i da bismo mogli posećivati našu rodbinu. Tako su i naše ćerke odabrale i one žive sa nama. Ja sam najsrećniji otac kada su one tu blizu mene. Bio bih najtužniji da mi je jedna u Holandiji, druga u Kanadi - priznao je Islamović.

Video: Alen Islamović otvorio dušu za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    4. april 2021 | 17:59

    Druže ne bi ni moje da imam para kao ti

  • Bajka

    4. april 2021 | 18:55

    E moj Alene i ja bih to volela, ali moje su već 25godina u Kanadi. I moj muž i ja smo se pomirili sa tim. Svak ima svoju sudbinu koja mu je zapisana.

  • 😊

    4. april 2021 | 18:13

    Alen ❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA